Çarşamba, Mayıs 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel“Mutluluğa Çevir Kapak Olsun”

“Mutluluğa Çevir Kapak Olsun”

Antakya Belediyesi Gençlik Merkezi kursiyer ve eğitmenleri sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında yürütülen ve Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği tarafından başlatılan plastik kapak toplama kampanyasına destek vermeye devam ediyorlar.

Antakya Belediyesi tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre Gençlik Merkezi eğitmenleri ve kursiyerleri evlerinden, çevrelerinden topladıkları ve kendi kullandıkları içeceklerin kapaklarını çöpe atmak yerine biriktirerek bir kez daha yüzlerce mavi kapak toplamayı başardılar.

Projeye öğrenci velilerinden de destek verildiği ifade edilen açıklamada, Eylül ayı itibariyle TOFD derneğine kapakların teslim edileceği belirtildi. “Mutluluğa Çevir Kapak Olsun” adlı kampanya dahilinde toplanan plastik kapakların geri dönüşümden kaynaklanan gelir Antakya’da ikamet eden ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara akülü araç ve tekerlekli sandalye bağışı olarak geri dönüyor.

Yapılan açıklamada Plastik Kapak toplama kampanyasına destek olmak isteyenlerin, 0326 213 03 04, 0326 221 93 33 – 40 numaralı telefonlardan, Bağrıyanık Mahallesi Kışla yanında bulunan Eğitim ve Okuma Salonu’ndan, Cebrail Mahallesi’nde bulunan Gençlik Merkezi’nden, Antakya Belediyesi Ana Hizmet Binası’nda bulunan Beyaz Masa’dan bilgi alabilecekleri belirtildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER