Cumartesi, Mayıs 18, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelNARDÜZÜ MAHALLESİ’NE YENİ KANALİZASYON HATTI

NARDÜZÜ MAHALLESİ’NE YENİ KANALİZASYON HATTI

 

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), altyapı olmayan bölgelerde gelen talepler üzerine ivedi bir şekilde yeni kanalizasyon döşeme çalışmalarının sürdüğünü duyurdu.

Hatay genelinde hummalı bir çalışma sürdürüldüğünü ve her noktanın hizmet alması için mücadele edildiğine vurgu yapan Genel Müdürlük, kanalizasyon ve yağmursuyu hattı bulunmayan bölgelerde projelerin hazırlanarak faaliyete geçirildiğini açıkladı.

Arsuz ilçesine bağlı Nardüzü Mahallesi’nde yapılan yeni binaların ileride sıkıntı çekmemesi için altyapı eksikliklerinin tamamlandığını belirten İdare, bölgede yaptığı çalışmalar kapsamında 550 metre kanalizasyon hattı döşendiğini bildirdi.

Karaağaç Asri Mezarlığı’nın üst kısmında bulunan Hasan Ali Yücel Caddesi üzerindeki ana kanalizasyon şebekesine bağlantısı yapılan çalışma ile vatandaşların tıkanma ve kötü koku gibi sorunlardan arındırıldığını ifade eden HATSU, ALO 185 HATSU İhbar Hattı’na gelen bilgiler ve talepler doğrultusunda da çalışmaların şekillendiğinin önemine vurgu yaptı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER