Cumartesi, Nisan 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaKırıkhanNATO'dan Çıkalım Kampanyası Başladı

NATO’dan Çıkalım Kampanyası Başladı

Vatan Partisi Hatay ili NATO’dan çıkalım FETÖ’den kurtulalım imza masalarını, Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde masa açıldı, bildiri dağıtıldı.

İmza masasında bir konuşma yapan Vatan Partisi Kırıkhan ilçe başkanı Gönül Gökkan Kurtul “Biz üretimin merkezi olan Amik Ovasında bu çalışmayı yürütüyoruz. Bu çalışmaya herkesin destek vermesini istiyoruz.” dedi.

“NATO’dan çıkalım kampanyamız Hatay’da  günlerdir devam etmektedir. Kampanya çalışmalarını Antakya’da basın açıklaması;  Erzin, Dörtyol, Payas ilçelerinde bildiri dağıtımı ve İskenderun’da imza masaları ile başlattık. Kampanyamız Antakya’da imza masası ve arkasından Hassa-Defne ilçelerinde bildiri dağıtımı ile devam ettirildi. Bu gün ise Amik Ovasının üretim merkezlerinden Kırıkhan ilçemizde imza masası açarak devam ettiriyoruz.

70 yıllık üyelik tarihimizde ülkemize darbeler, tertipler, suikastlar, terör ve ekonomik çöküş getiren, Atatürk devrimleriyle inşa ettiğimiz Millî Devlet’in altını oyan NATO’dan çıkılmasını savunuyoruz. NATO, hem PKK ve FETÖ’nün sahibi, hem de Yunanistan’a kurduğu üsler üzerinden Doğu Akdeniz’de ülkemizi tehdit eden temel güçtür. NATO içinde kalarak Türkiye savunulamaz.

Hedefimiz Üreticilerin Millî Hükümetini kurarak, bağımsız ve başı dik Türkiye amacına ulaşmak, NATO’dan çıkarak ve ABD üslerini Türk Silahlı Kuvvetlerinin denetimine alarak ülkemizin güvenliğini kuvvetlendirmek ve Türkiye’nin güvenilir bir dost olmasını sağlamak, örgütlü ve özgür halka dayanan güçlü devleti ve Meclis’ten yetki alan güçlü hükümeti inşa etmek, devlet örgütünü, halka hizmet ilkesiyle, namuslu ve liyakatli kamu görevlileriyle yeniden yapılandırmak. Yargıda adalete hızlı erişimi sağlamak. Sanayide ve tarımda üreticiyi baş tacı yapmak, çarşılara şenlik ve bereket getirmek, planlama, tasarruf, yatırım, istihdam, üretim ve hakça paylaşım programıyla herkese iş sağlamak ve halkımızı refaha ulaştırmak. Yükselen Asya ekonomileriyle işbirliği yaparak ülkemizi bir üretim üssü haline getirmek, gençliğimizi uyuşturucu belâsından ve insanımızı cinsiyetine yabancılaştıran dayatmalardan kurtarmak, Başta Suriye olmak üzere komşularımızla her alanda işbirliği yaparak, bölgemizdeki teröre son vermek ve yurdumuzdaki misafir sığınmacıların kendi ülkelerine güvenle dönüşlerini sağlamak, Asya’dan yükselen yeni uygarlığın öncü konumlarındaki yerimizi almaktır.

ZORLUKLARI BİRLİKTE GÖGÜSLEMEYE  ÇAĞIRIYORUZ!

Bütün vatandaşlarımızı, zorlukların üzerine ön cephede hep birlikte yürümek için Vatan Partisi’ne üye olmaya ve Türkiye’yi yönetme görevlerine çağırıyoruz. Başı dik ve Üreten Türkiye için milletimizden hükümet yetkisi istiyoruz. Vatan Partisi olarak, geçerli programımız, sınanmış siyasetlerimiz, yedi ateşten geçmiş tecrübeli önderliğimiz, Türkiye’nin sigortası olan dinamik gençliğimizle Türk milleti ve insanlık için her göreve, her fedakârlığa hazırız. Türk Milletine saygı ile duyuruyoruz. NATO ve Amerikan emperyalizmine karşı başlattığımız mücadelenin başarısı için bir imza’da sen ver.” ifadelerini kullandı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER