Pazar, Mayıs 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayNATO'dan Hemen Çıkalım!

NATO’dan Hemen Çıkalım!

Vatan Partisinin aylardır yürüttüğü NATO‘dan çıkalım, PKK terör örgütünü ezelim, NATO’dan çıkalım FETÖ terör örgütünün kökünü kazıyalım, kampanyaları Hatay ilinde de yürütülüyor ve ilçelerde imza masaları ile devam edilmektedir.

Hatay’da NATO’dan çıkalım terörün kökünü kazıyalım kampanyası İskenderun’da bildiri dağıtıldı ve havuzlu çarşıda imza masası ile mücadele sürdürüldü. Hatay’ın Erzin, Dörtyol, Payas ve Antakya’da bildiriler dağıtıldı, esnafla görüşüldü.

Bazı “sol” örgütün savunucusu olanlarda ‘NATO’dan çıkmayalım’ diyerek, Amerika’yı savunmaları ve gerekçeleri ise “NATO Erdoğan’ı düşürecekse biz NATO ile birlikte oluruz” diyerek Amerika ve NATO’yu solculuk adına savunmaları ise ilginçtir. Hatta daha ilerisi ise “NATO’dan çıkmanın Erdoğan’ın işine yarar onun için desteklemiyoruz” çıkışları da bu siyasi çevrelerin geldiğin noktayı göstermektedir.

TERÖRÜ BİTİRMEK: SURİYE HÜKÜMETİ İLE ANLAŞMAKTAN GEÇER

Vatan Partisi Samandağ ilçe başkanı Av.Edib Hadimoğulları, imza masasının açılışında dikkat çektiği sınır illerindeki sığınmacı yoğunluğu ve Suriye rejimi ile Türkiye’nin direk görüşmemesi terörün bitirilmesine zarar vermektedir.

Hadimoğulları “Sınır illerimizde bazı siyasi partiler ve provokatörler Suriyeli sığınmacıların ülkelerine gönderilmesi adı altında, Suriyeli sığınmacılara karşı düşmanlığı ve saldırganlığı körüklemektedir. Bunun doğru olmadığını söylüyoruz. Hatay sığınmacı açısından üçüncü kalabalık illerimizden biridir. Sığınmacı sorunu ciddi sıkıntılar yaratmaktadır. Terör örgütü PKK/PYD 30 kilometre içeri süpürülecek ama halen komşumuz olacaktır. Bunun en ucuz ve en basit çözümü Suriye hükümeti ile anlaşıp, Amerika’nın denetiminde terör örgütlerinin bulunduğu yeri Suriye rejimi ile ezmektir. Suriye zaten bu konuda açıklamalarında sıcak baktığını ifade etmişlerdir. Bizim de Rejim düşmanlığı yerine Rusya’nın önerdiği ve Suriye hükümetinin sıcak baktığı ‘terörü birlikte bitirelim’ anlayışını hayata geçirelim” dedi.

NATO BİR EŞKİYA ÖRGÜTÜDÜR.

Hadimoğulları NATO’nun bir eşkiya örgütü olduğunu ve NATO üyesi ülkeleri denetimi altında tutmak için kurulduğunu ifade etti. “Dişişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun  ‘PKK ve PYD’nin Suriye topraklarından temizlenmesi için Rejimi destek veririz’ açıklamasını son derece önemli görüyor ve destekliyoruz. Türk milleti NATO’nun gladyo, dolar saltanatı olduğunu bilmektedir. NATO faili meçhul cinayetlerin sorumlusudur, NATO darbelerin başındadır. NATO Madımmakta canlarımızı yaktı, Başbağlar köyünde köylümüzü kurşuna dizdi. NATO Ergenekon ve balyoz tertipleri ile Türk Ordusunu hapis etti. 15 Temmuz darbesi ile Türkiye’yi teslim almaya çalıştı, PKK terör örgütüne tırlarlarla silah verdi. Bütün bu düşmanlıkları yapan NATO’dan çıkmak güvenliğimiz ve birliğimiz için şart olmuştur. NATO ve Amerika Türkiye’ye yönelen tehditlerin kaynağıdır, bunun için NATO’dan çıkalım.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER