Perşembe, Mart 28, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberNazmiye Muratlı Gençlik Merkezi, Gönüllü Gençleri Dolu Dolu Bir Hafta Gerçekleştirdi!

Nazmiye Muratlı Gençlik Merkezi, Gönüllü Gençleri Dolu Dolu Bir Hafta Gerçekleştirdi!

Yerel ve evrensel sorunlara karşı duyarlılığının artırılmasını, bunlara karşı bilinçli bir nesil yetiştirilmesini, Sorunların çözümünde aktif olarak yer almalarını, Kendi akranları başta olmak üzere toplumun her kesiminden insanla etkili iletişim kurmalarını, Topluma karşı sorumluluk duygularının geliştirilmesini, Gönüllülük faaliyetlerine katılımının alışkanlık haline dönüştürülerek yaşamlarının bir parçası haline getirilmesini, amaçlayan Gönüllük Kulübü timleri bu amaç doğrultusunda,

Nazmiye Muratlı Gençlik Merkezi Gençlik Liderleri koordinasyonunda gönüllük kulüplerine  üye gönüllü gençler ile birlikte Milli Mücadelede İlk Kuşun atan Mehmet  Kara Çavuş ‘un kabristanını ziyaret ederek, çevre temizliği gerçekleştirildi. Akabinde Şehit Ayhan Say’ın babası Hasan Say’ın evi ziyaret edildi.                 Gönüllü Gençler, Yeniköy Mahallesi Gölkent göleti ziyareti, Kuzuculu Mahallesi Zübeyde Hanım Parkında doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.

Aynı zamanda Gönüllük Timine bağlı gönüllü gençler ve Gençlik Liderleri Beşikgöl mevkiinde çevre temizliği etkinliği gerçekleştirdi ve toplanan çöpler ile üzgün surat simgesi yaparak etkinliği tamamladılar.

Diğer yandan Cuma namazı öncesi Gençlik Liderleri Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gönderilen tek kullanımlık seccadeleri, İmamı Azam ve Çerkez Hoca camilerinde dağıtımını gerçekleştirdi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER