Pazar, Nisan 28, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelNe senden vazgeçeriz ne eserinden’

Ne senden vazgeçeriz ne eserinden’


İskenderun Bahçeşehir Koleji olarak eğitim anlayışılarının temelinde “yaparak-yaşayarak öğrenme” olduğunun altını çizen Bahçeşehir Koleji Müdürü Mustafa Uçan sosyal sorumluluk projelerinden birini daha gerçekleştireceklerini ifade etti.

Sosyal Proje kapsamında Cumhuriyetin kuruluşunun 95.yıl dönümünü kutlamaya hazırlandıklarını belirten Uçan, İskenderun Bahçeşehir Koleji olarak İskenderun’da bir fener alayı düzenlemek için hazırlıklara başladıklarını söyledi.

Bahçeşehir ailesi olarak 28 Ekim Pazar günü saat 19.39’da İskenderun Sahil Caddesi Park Forbes AVM önünden başlayacak ve Atatürk anıt alanında son bulacak olan Fener alayı “Saygı duruşu,İstiklal marşı, ve öğrencilerin söyleyeceği şarkılar ve marşlarla sona erecek.

Kolej Müdürü Uçar; “Fener Alayı kortejimizde “En önde Bahçeşehir Koleji Bando Takımı, sonra sırasıyla büyük boy Türk Bayrağı taşıyan öğrenciler, büyük boy Atatürk posteri taşıyan öğrenciler, Atatürk ve Cumhuriyetle ilgili sözlerden oluşan döviz ve pankartları, bayrak ve resimleri taşıyan öğrenciler ve katılan aileler olacak’’ dedi.

Fener Alayı için ilgili resmi makamlardan izinler alındığını vurgulayan Uçan; “Kıyafet olarak, ‘’Türk Bayrağı tişörtü, Atatürk tişörtü, kırmızı- beyaz kıyafetler’’ tercih edebilirsiniz. Günün anlamına uygun olarak evinizdeki bayrakları, Atatürk resimlerini getirebilirsiniz”şeklinde konuştu

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER