Pazar, Mayıs 5, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberNebih Nafile, 14 Şubat Dünya Öykü Günü’nde Defne’de

Nebih Nafile, 14 Şubat Dünya Öykü Günü’nde Defne’de

Kültür Kentleri Birliği Hatay İl Temsilcisi şair Nebih Nafile, Defne Belediyesi Belediye Başkanı İbrahim Güzel’e makamında bir grup edebiyatçı arkadaşları ile yaptığı ziyarette,  14 Şubat Dünya Öykü Günü’nde 37 yazarın bir araya geldiği “Yürekler Dile Geldi” ortak kitabının tanıtımını Defne’de tazeleyeceğini duyurdu.

Nebih Nafile, 14 Şubat Dünya Öykü Günü’nde Defne’de

Defne Belediyesi Belediye Başkanı İbrahim Güzel, makamında Nebih Nafile, Ömer Bayraktar, Süleyman Nayman, Orhan Yeniocak, Mehmet Ali Akyüz, Sebahat Aslanyürek ve Gülnaz Nurlu Kavvas’ı ağırladı.  Ziyarette sanat konuşuldu.

37 yazar adına “Yürekler Dile Geldi” ortak kitabını Kültür Kentleri Birliği Başkanı Nebih Nafile,  Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’e armağan etti.

Defne Yaşam Alanımız, Hatay Sevdamız

Nebih Nafile, 14 Şubat Dünya Öykü Günü’nde Defne’de

Nafile; “Defne yaşam alanımız, Hatay sevdamız… Ülkemizde güzellikler yeşerdiği sürece güzel günlere dair umutlarımız hep diri kalacak. Kıymetli başkanımız, biz birlikte güçlüyüz. Defne’de yetişen sanatçı ve edebiyatçıların birlik ve beraberlik içerisinde desteklenmesi ve onurlandırılması gerekir düşüncesindeyim. Ortak kitabımız Yürekler Dile Geldi tanıtım etkinliğimiz çok ilgi gördü.Sizin önceden planlanmış programınız nedeniyle maalesef aramızda bulunamadınız. 14 Şubat Dünya Öykü Günü’nü de kutlayacağımız ve sizin de onur vereceğiniz bir etkinlikte Kültür Kentleri Birliği-Defne Belediyesi iş birliği ile Kocaeli’den gazeteci-şair-yazar Ruhan Odabaş ve 37 yazarımızın katılımı ile Defne’de birlik ve beraberliği bir kez daha tazeleyebiliriz.” açıklamasında bulundu.

Nebih Nafile, 14 Şubat Dünya Öykü Günü’nde Defne’de

Her Zaman Yanınızdayım

Defne Belediyesi Belediye Başkanı İbrahim Güzel; “Elbette, birlikte etkinlik yapmamız mümkün. Hemen tarihi ve saati not edelim, uygun Kültür Evi hangisi ise ilgili arkadaşlar programını yapsın. Kıymetli yazarımız Ruhan Odabaş Bey’i ilçemizde konuk edelim. Ziyaretiniz beni mutlu etti, kızım çok iyi bir okur, kitap hediyeniz için teşekkür ediyorum. Daha çok konuşmak ve güzel işler ortaya koymak gerek. Bu anlamda her zaman yanınızdayım.” dedi.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER