Cumartesi, Haziran 1, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelNEBİH NAFİLE 2.HATAY KİTAP FUARINDA

NEBİH NAFİLE 2.HATAY KİTAP FUARINDA

Edebiyatçılar Derneği yazarlarını okurlarla buluşturuyor.
Edebiyatçılar Derneği Hatay İl Temsilcisi Nebih Nafile tarafından organize edilen programda, il içi ve il dışından toplamda 37 yazarı Hatay’daki okurlarla buluşturuyor. İstanbul, İzmir, Marmaris, Antalya, Adana, Bursa, Alanya, Çorum ve Batman’dan yazarlar 614 numaralı stantta kitaplarını imzalayacaklardır.

Edebiyatçılar Derneği Hatay İl Temsilcisi Nebih Nafile; HBB ve Elite Fuarcılık organizasyonu ile 20-29 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 2. Hatay Kitap Fuarı’nda Edebiyatçılar Derneğine ayrılan 614 numaralı stantta her gün 8-10 yazarı konuk edeceklerini, ayrıca fuar programı çerçevesinde iki şiir-türkü dinletisi ve iki çocuk edebiyatı panelleri var.

ONUR KONUKLARI; ÖMER BAYRAKTAR-MEHMET TEKİN

Avrupa yazarlar konseyi üyesi ve dernek temsilcisi Nebih Nafile, yaptığı yazılı açıklamada; 2.Hatay Kitap Fuarı’nın bu yılki onur konuğu Cumhuriyet Gazetesi yazarı Emre Kongar olacak. Edebiyatçılar Derneği olarak onur konuklarımız; Ömer Bayraktar ve Mehmet Tekin. Edebiyata ve Antakya’ya önemli hizmetlerde bulunmuş olan mümtaz kişilikler Sayın Ömer Bayraktar ve Mehmet Tekin fuar boyunca yapılacak imza ve etkinliklerde onur konuklarımızdır. 2.Hatay Kitap Fuarı çalışmalarında emek ve katkı sunan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, Elite Fuarcılık organizasyonda görev alan ve başarıyla büyük emekler harcayan Kamile Yurtseven’e teşekkür ediyorum

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER