Cuma, Mayıs 3, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayNebih Nafile Ankara Kitap Fuarında

Nebih Nafile Ankara Kitap Fuarında

Bu yıl 19.su düzenlenen Ankara Kitap Fuarı, kapılarını ziyaretçilere açtı. Eylül Fuarcılık tarafından ATO Congresium’da gerçekleştirilen fuarda, 500’ü aşkın yazar, okurlarıyla buluşacak. Onur konuğunun yazar ve eleştirmen Gülseren Budayıcıoğlu’nun olduğu fuarın konuk ülkesi ise Güney Kore olarak belirlendi. 10 gün sürecek fuarda 1000’den fazla etkinlik düzenlenecek.

Fuarda, 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremde evi yıkılan ve kendi imkanlarıyla ailesi ile göçük altından çıkıp Ankara’da yerleşen Antakyalı eğitimci şair-ozan, Kültür Kentleri Birliği Hatay İl Temsilcisi Nebih Nafile Luna Yayınları standında yer alarak “Güneş Hepimiz İçin” ve “Gecenin Resmi” kitaplarını imzalayacak.

Depremde, 25 binin üzerinde oluşan kitaplığının yanı sıra kendi yazdığı kitaplarını kaybetmişti. Ekonomik nedenlerden dolayı kitaplarının yeni baskılarını yayınlayamadığını açıklayan şair Nebih Nafile; “Luna Yayınları sahibi Mustafa Şimşek destekleriyle “Güneş Hepimiz İçin” ve “Gecenin Resmi” adlı kitaplarımı 9 Aralık 2023 cumartesi günü saat 16.00 – 18.00 saatleri arasında Luna Yayınları standında imzalayacağım. Ankara’da olan dostlarımı bekliyorum.” dedi

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER