Pazartesi, Mayıs 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelNEBİH NAFİLE TÜYAP KİTAP FUARINA KATILDI

NEBİH NAFİLE TÜYAP KİTAP FUARINA KATILDI

Kültür Kentleri Birliği Hatay Başkanı yazar-müzisyen Nebih Nafile, TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği ile hazırlanan 37. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’na Koza Karaca Yayın konuğu olarak katıldı.Fuar, 10-18 Kasım 2018 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi-Büyükçekmece’de düzenlendi. Halkın yoğun ilgisi özellikle cumartesi ve pazar günü çok olduğu gözlemlendi.

Yurt içi ve yurt dışından 800’ün üzerinde yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımı ile fuarda, dokuz gün boyunca panel, söyleşi, şiir dinletisi ve çocuk atölyelerinden oluşan kültür etkinliklerinde ve binlerce imza gününde yazarlar okurlarıyla buluştu.

YAZARNEBİH NAFİLE KOZA KARACA YAYIN’DA

Çocuklara; şiiri, türküyü, öyküyü sevdiren yazar Nebih Nafile, Koza Karaca Yayın Grubu standında kitaplarını imzaladı. Şiir kitaplarının yanı sıra yayınlanan beşinci kitabı “Bombili’nin Kedileri” çocuk öykü kitabı ile Koza Karaca Yayın Grubu standında 17 Kasım cumartesi günü saat 12.00-16.00imza günü etkinlikleri çerçevesinde yazar Nafile okurlarıyla ve İstanbul’daki dostlarıyla buluştu.

Kültür Kentleri Birliği Platformu Hatay Başkanı Nebih Nafile yaptığı yazılı açıklamada; “İstanbul Kitap Fuarı, unutamayacağım usta yazar “Aşkın ve Ateş’in Sözcüsü” Burhan Günel Ağabeyimi daha çok anımsatır.Saygı ve özlemle dostlarla bir kez daha andık. Bu nedenle benim için özel bir anlam taşır. Bu sene Koza Karaca Yayın Ailesi içinde kitaplarımı imzaladım. Böylesi güzel bir ailenin içinde ve üyesi olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum.Her salon bol kitap ve cıvıl cıvıl insanlarla dolu ayrı bir güzeldi ancak altıncı salon Koza Karaca Yayın’da çocukların yüzlerindeki o parıltı yaz güneşi gibiydi. Zeynep Aliye, Melek Koç, Nebih Nafile, Mine A.Özgür, Aygül Kılıç, İncila Çalışkan, Şaban Akbaba, Kevser Ruhi ve daha çok sayıda çocuk edebiyatının sevilen yazarı İstanbul Kitap Fuarında okurlarıyla buluştu.Koza Karaca Yayın yöneticisi Dr. Özgün Karaca dostuma ve Koza Yayın tüm çalışanlarına göstermiş oldukları sıcak ilgiden dolayı teşekkür ediyorum.Oğlum Merih ile bulunduğum kısa süre içerisinde bizleri yalnız bırakmayan Ayfer-Simon Köşker ve Tomru-Ümit Güzel dostlarıma teşekkür ediyorum.” Dedi.

Bir şiir dosyası hazır olduğunu bildiren Nebih Nafile;“Çocuklara öykü yazmak çok keyifli. Onların dünyalarında yaşıyor, nefes alıyorsunuz. Dünyanın her köşesindeki çocukları çok seviyorum. Yazdıklarım onların okuma ve yazma bilincini uyandırıyorsa ne mutlu bana. Her insanın bir hikayesi vardır. Ve her insan kendi hikayesini yazabilir.” Dedi.

 

 

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER