Cuma, Mayıs 17, 2024
No menu items!
Ana SayfaKöşe YazılarıNecati Gündüz Hocanın Kaleminden:"YAĞMA YOK."

Necati Gündüz Hocanın Kaleminden:”YAĞMA YOK.”

Kurbanınızı kestiniz, bir kısmını yediniz, bir kısmını dağıttınız, böylece dini bir vecibeyi yerine getirmenin huzuru içerisindesiniz.

Birde hangi müptezel uydurdu ise, sırat köprüsünü kestiğiniz kurbanın sırtına binerek rahat geçeceksiniz o rahatlık ta var değilmi?YAĞMA YOK kardeşim.Oradan rahat geçmeni sağlayacak şey bu değil.

Diyanet te görevli bir zat , maaşını da bizim ödediğimiz vergilerden alıyor. Dünya Şampiyonu kızlarımıza, filenin sultanı olacağınıza, erkeklere burnunu bile göstermekten edep eden analarınız gibi evinizin sultanı olun” diyecek kadar dindar! Görünecek, ama milletin parasıyla hak etmediği halde, İstanbul Belediyesi’nden yasadışı bir şekilde 155.000 $ ve 59.000 TL alarak ABD’ye doktora yapmaya giden AKP Milletvekili Ravza KAVAKÇI ya, bir lafı olmayacak. Sonrada kendine Müslümanım diyecek,YAĞMA YOK kardeşim.

Ona da iki çift laf edersen belki Müslüman olduğuna inanırız.13 yıl boyunca evliya dedikleri sümüklüyü, onunla birlikte yedikleri herzeleri, beraber yedikleri kul haklarını, zindanlarda çürüttükleri askerlerin ve vatansever akademisyenlerin günahlarını, sınav sorularını yandaşlara önceden verip gençlerin geleceklerine ipotek koymalarını unutup, o sümüklü yü son altı yılda şeytan yapıp bu ortaklıktan sıyrıldıklarını ve bu günahların faili olmadıklarını söylemeleri onları aklamaz.

YAĞMA YOK kardeşim. Ruzu mahşer diyorsunuz ya işte o var.
Faiz haramdır fetvası veren diyanetin vakfına ait dükkanda, kiracı olan bir vatandaş. Pandemi döneminde kirasını ödeyemediği için mahkemeye verilmiş, icra takibi çıkarılmış, bununla beraber hem avukatlık parası hemde ödemediği kiraları faizi ile birlikte ödemesi istenmiştir. Bu vakıf dini bir vakıf olduğunu söyleyip hatta belki de fakir fukaraya yardım ettiğini söyleyecektir.

YAĞMA YOK kardeşim, Hadi ordan. Herkese haram sana helal yok.
Muazzam ve eşsiz Yeraltı ve yer üstü kaynaklarımız ve turistik ve tarihi değerleri ile eşsiz ülkemizde yaşayan bütün vatandaşların, İsviçrede yaşayan insanlardan daha üst seviyede müreffeh bir yaşam yaşayabileceği gün gibi aşikar iken, ve fakir kalmak imkansız iken, halkın açlık sınırında olması muhalefetteki bir partinin yada dış güçlerin suçu olamaz YAĞMA YOK kardeşim. Bu suç olsa olsa bu ülkeyi kesintisiz 70 yıldır yöneten şimdi de yönetenlerin ait olduğu ümmetçi sağcı ideolojinin ta kendisidir. İyi bir şey asla beceremiyorsunuz.Bu ülkenin ve vatandaşının paralarını abidik gubidik projelerle ve vadedilen garantili gelirler de yüzde 96 ya kadar sapma gösteriyorsa buna sapma denmez YAĞMA YOK kardeşim. Bu eylem nitelikli soygunun ta kendisidir.

Bu aziz vatanın her karışı şehit kanı ile sulanmışken, şimdilerde dingonun ahırı gibi ne idüğü belirsiz militanların yolgeçen hanına dönmesi asla insani bir durum değildir, YAĞMA YOK kardeşim. Bu olsa olsa bu ülkenin üzerinde oynanan bir oyunun parçasıdır.
Yakılan her koy’da daha duman tüterken turistik tesis temeli atılması o yangının failinin tam teşekküllü kimlik belgesidir. Tesadüfen yandı bizde boş kalmasın diye imar izni verdik diyemezsiniz. YAĞMA YOK kardeşim.Eğer samimi iseniz yanan ormanlık alanda 30 yıla kadar taş üstüne taş konamaz diye bir kanun çıkarın belki size biraz inanırız.
İbadetlerin en önemli sonucu kulluğun farkına varabilmek iken, dindarlık adına insan doğramak, insanların arasında bomba patlatmak, sağa sola sataşıp küfür etmek, küçümsemek, aşağılamak, hayvanı ve doğayı katletmek ile Allah’a yaklaşabileceğini zannedenler. YAĞMA YOK kardeşim. Allah’n nazarında bir sinek kadar değeriniz yok bilesiniz. Çünkü emirlerine muhalifsiniz. Zira; ihtiyaç sahibine hakkını ver 17/26 insan öldürme 17/33 öksüzün malına dokunma 17/34 ölçtüğün zaman tam ölç 17/35 bilmediğin ardına düşme 17/36 yeryüzünde kibirli dolaşma 17/37.
Koskoca ülkenin milli eğitim bakanlığının onca kadroları okulları ve ekipmanları ile kurdukları ‘’uzaktan eğitim sistemi’’ bir mafya babasının, daha da uzaktan kurduğu sistem ile verdiği ders kadar ders veremedi bu ülke insanına. Kem küm yok YAĞMA YOK kardeşim.Hiçbir şey bilmiyorsanız bırakmayı bilin. Kendinize iyi bakın selam ve dua ile.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER