Cuma, Mayıs 17, 2024
No menu items!
Ana SayfaKöşe YazılarıNecati Gündüz Hocanın Kaleminden;YORUM YOK

Necati Gündüz Hocanın Kaleminden;YORUM YOK

YORUM YOK

Necati gündüz yazdı

Katil kim ?

Koskoca ülkeyi suç örgütü lideri bir zat esir almış durumda. Hükümet edenler devletin bütün gücünü kullanarak susturmaya çalışıyor beceremiyor.

Tüpçünün biri kuruluş amacı çiftçiye destek olmak olan bir devlet bankasından 750 milyon dolar alarak bir medya grubunu satın alıyor, üstelik ne ana paranın ne de faizinin bir kuruşunu ödemediği söyleniyor. Hem de bütün bunlar çiftçilerin traktörlerinin hemen her gün haczedildiği bir zamanda oluyor.

İddialara göre iktidarın bütün kadroları amiyane tabir ile malı götürürken, hepsi bir ağızdan kiralık kalem ve ağızlarla ülkeye operasyon yapıldığını söylüyor ve bütün bunlar olurken evine ekmek götüremeyen ve bu yüzden intihar edenlerin olduğu gerçeği var.

Yandaş iş adamlarının trilyonlarca vergi borcu silinirken, okuyabilmek için devletten kredi alan ve mezun olduğu halde iş bulamayan milyonlarca gencimiz KYK borcunun altında eziliyor.

Memurluktan gelen eşi de öğretmen olan bir başbakan eskisinin çocuklarının 40 gemilik bir filosu var. Servetinin bu ülkenin en zengin iş adamlarından daha fazla olduğunu yabancı ülkeler söylüyor.

57 yıllık ömrünü bu ülke ve insanının kurtuluşu ve özgürlüğü için harcayan ve saygın bir ülke olmamızı sağlayan ve yüzlerce konuşmasında hiç kimseye ve gruba hakaret etmeyen Mustafa Kemal Atatürk’e aşağılık nankörler lanet okuyor.

Adalet dağıtması için görevlendirilen hukukçular geceliği bir asgari ücretlinin üç yıllık maaşı kadar olan bir otelde tatil yapıyor.

Küçücük çocuklara cinsel tacizde bulunan üvey baba ve öz anne serbest bırakılıyor.

Vatandaşın vergileri ile 1 liralık işi 10 liraya yapıp 9 lirayı cukka edenler vatandaşın bir de kendilerine minnet duymasını bekliyor.

Halkın çocuklarını imam hatibe mahkûm edenlerin çocukları ve torunları hep özel okullar ve Amerikan kolejlerinde okuyor.

Ulufe dağıtır gibi şehitlik dağıtıp bunu övenlerin nedense bir yakını bile şehit olmuyor.

Son yirmi yılda, 1,22 TL olan dolar 8,67 TL’ye 23 lira olan çeyrek altın 828 TL’ye 0,90 kuruş olan benzin 7,84 TL’ye. 0,78 TL olan motorin de 7,50 TL’ye fırlıyor.

Bazılarını gece 12’den sonra müzik rahatsız ediyor ama gece 12’den sonra bir bankadan döviz çekip aynı bankaya iki katına satmak rahatsız etmiyor.

Çocuk pornosunda ilk beşte hayvan tecavüzünde birinci sıradayız. Eğitimde 71. Adalette 99. Sıradayız. Ve kıskanıldığımız söyleniyor.

Ne idüğü belirsiz yandaşların her birinin 3er beşer maaş alması rahatsız etmiyor ama sokaktaki kadının şortundan rahatsız oluyoruz.

Bütün dünyada ve bütün inanç ve dinlerde herkes kendi dili ile ibadet ederken kuranın Türkçeleştirilmesi günahtır diyen güruh Türkçe ibadetin de makbul olmadığını söylüyor.

Ellerinde kuran dillerinde yalan midelerinde haram olan insanımsılar her fırsatta ahlak satmaya çalışıyor ve alkış alıyor.

Müdürü 41 yerden maaş alan Türk Hava Yolları, 137 takipçisi olan bir internet sitesine 2 milyon liradan fazla reklam veriyor. İşten çıkarma yasağının kalkması ile birlikte 2500 kokpit ve kabin memurunu işten çıkarıyor.

Elinizi sallasanız ellisine değecek sayıya gelen tarikat ve cemaatlerin hiçbir şeyhinin müritlerine bende sizin gibi bir kulum hata yapabilirim söylediklerimi araştırın yanlış yaparsam beni uyarın hesap günü herkes kendi derdine düşecek kimsenin kimseye faydası olmaz bana güvenmeyin yalnızca Allah’a secde edin dediğini kimse duymuyor.

Başta dedim yorum yok. Bunlar oluyor mu olmakta mı? Evet.  Hiç kimse bunları yapanların sebep olanların göz yumanların sınavı sanmasın bilakis bu sınav sadece bunları görmeyenlerin ve alkışlayanların sınavıdır. Neyse ki Müslümanız içimiz temiz…

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER