Pazar, Haziran 2, 2024
No menu items!
Ana SayfaÜlke GündemiNesrin Cavadzade'den Şoke Eden Açıklama: "Penelope Cruz'la Öpüşmek İsterdim"

Nesrin Cavadzade’den Şoke Eden Açıklama: “Penelope Cruz’la Öpüşmek İsterdim”

Son yıllarda fenomenliğini artıran Nesrin Cavadzade, herkesi şoke eden açıklamalarda bulundu. “Koca dediğin maymundan hallice olur” diyen Nesrin Cavadzade, “Penelope Cruz‘la öpüşmek istiyorum” dedi.

Nesrin Cavadzade’den Şoke Eden Açıklama: “Penelope Cruz’la Öpüşmek İsterdim”

Cavadzade “Filmdeki partnerimle aramızda bir şeyler olduğuna dair haberler çıkmıştı. Filmin lansmanında bunları soracaklarını bildiğim için anneannemin hikâyesini anlattım.

Şöyle ki dedem çok yakışıklı bir adamdı ve kadınlar onu rahat bırakmazdı. Anneannem her zaman “Koca dediğin maymundan hallice olur, sakın yakışıklı adama âşık olmayın” derdi.

Nesrin Şansım Var Mı?

Bunu söyledim. Sonra başım büyük belaya girdi. Sosyal medyadan erkekler “Nesrin şansım var mı?” diye binlerce abuk sabuk fotoğraf yolladı.”

Javier Bardem ile Sevgili Olurum

‘Peki sizin çirkin erkek tanımınız nedir?’ sorusuna da yanıt veren Cavadzade, “Javier Bardem hiç yakışıklı değil, çirkin ama karizmatik. Onunla sevgili olurum. Beni İspanya’ya mı yollasan!” dedi.

Sosyal medyada kadınların profillerini erkeklerden daha çok stalk’luyorum. Ne giymiş? Nasıl görünüyor? Bilekleri ne kadar güzelmiş…

Bunu gay’likle mi açıklayacağız emin değilim ama bana aşırı çekici gelen kadınlar da var. Mesela Penelope Cruz’la öpüşmek isterdim.” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER