Pazar, Mayıs 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaÜlke GündemiNezir Karayün'den, BTP Lideri Hüseyin Baş’a Tebrik!

Nezir Karayün’den, BTP Lideri Hüseyin Baş’a Tebrik!

BTP Genel Başkanı seçildiği 22 Nisan’dan bu yana sosyal medyayı etkin kullanmasıyla Türkiye genelinde dikkatleri üzerine çeken BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, yerel medyanın da gündeminde üst sıralarda yer buluyor. Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün, BTP Lideri Baş’ı tebrik etti.

Nezir Karayün’den, BTP Lideri Hüseyin Baş’a Tebrik!

Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün, Btp Lideri Hüseyin Baş’ı Tebrik Etti

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, genel başkan seçildiği 22 Nisan’dan bu yana koronavirüs salgınına rağmen çalışmalarına yoğun şekilde devam ediyor. Ramazan ayında Türkiye genelinde parti il teşkilatları ile telekonferans yöntemiyle bir araya gelen BTP Lideri, önemli gün ve gelişmeler vesilesiyle attığı tweet’lerle de dikkat çekiyor. BTP Genel Başkanı’na yerel medya da yoğun ilgi gösteriyor.

Nezir Karayün’den, BTP Lideri Hüseyin Baş’a Tebrik!

Yerel medyadan yoğun ilgi

Bu çerçevede Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün, BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş’ı tebrik etti. Karayün, Prof. Dr. Haydar Baş’ın 14 Nisan’da Hakk’a yürüyüşünden 8 gün sonra parti teşkilatının oybirliğiyle BTP Genel Başkanlığına seçilen hukukçu Hüseyin Baş’ı yayınladığı mesaj ile kutladı. Karayün, “Haydar Baş Hocamız bu ülkenin çimentosu idi. Bayrağa, sancağa, dine, vatana, Atatürk’e kim saldırsa karşısına ilk dikilen olurdu. Biz her daim kendisini örnek aldık. Gıptayla takip ettik. İnancım odur ki, emaneti devralan Hüseyin Baş kardeşimiz de bu emaneti zirveye taşıyacaktır” dedi.

Karayün, “Kendine ve fikirlerine her daim itibar ve hürmet ettiğim, Atatürk’e gerçek manada sahip çıkan, vefatından büyük üzüntü duyduğum merhum Haydar Baş’ın muhterem oğlu Av. Hüseyin Baş, O’nun emanetini cesurca üstlenmiştir. Bu genç kardeşime siyasi hayatında başarılar diliyorum. Yolu bahtı açık olsun” diyerek, başarılar diledi.

Etiketler:Bağımsız Türkiye Partisi Genel başkanı Hüseyin Baş,Haydar Baş, Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün, Tebrik mesajı 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER