Cuma, Nisan 26, 2024
No menu items!
Ana SayfaDörtyolNobel Kurs Merkezi Kayıtları Başladı

Nobel Kurs Merkezi Kayıtları Başladı

Yeni sınav sistemine uygun eğitim anlayışı ve yayın desteğiyle Şaban Akın Uçar Caddesi İlk Kurşun Parkı karşısında hizmete giren Nobel Kurs Merkezi kayıtlarına başladı.

Mehmet Yasin Yıldırım, Emin Yıldız, Yusuf Yüksekkaya, Şeyma Can ve Remzi Öz’ün bir araya gelerek uzman eğitim kadrosuyla kurdukları Nobel Kurs Merkezi 10 -12 kişilik sınıflarda birebir eğitim, kaliteli rehberlik ve takip sistemi, deneme analizleri, gurup çalışmaları ve tam öğrenme modeli ile hizmet verecek.

Nobel Kurs Merkezi Kurucularından Mehmet Yasin Yıldırım yaptığı açıklamada; “Alanında başarıya imza atmış tecrübeli eğitimci kadromuzla, temiz ve ferah 10-12 kişilik sınıflarda, tam öğrenme modelini benimseyen, her konu bitiminde tarama sınavları ve anında dönüt birebir takip, başarma hedefli ders programları, zengin içerikli yayınlar, deneme sınavları ve sınav rehberliğinin yanı sıra kişiye özel danışmanla yeni sınav sistemine uygun başarı odaklı eğitim anlayışını ortaya koyuyoruz. Nobel Kurs Merkezimizin resmi açılışını Ağustos ayında siz sevgili hemşerilerimizle beraber yapacağız. Kursumuzda kayıtlarımız devam etmekte. 20 Temmuz 2022 tarihine kadar erken kayıt avantajlarından hemşerilerimiz yararlanabilir. Gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER