Pazartesi, Mayıs 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelNuran Yılmaz'lı öğrenciler performansları ile göz doldurdu

Nuran Yılmaz’lı öğrenciler performansları ile göz doldurdu


Nuran Yılmaz Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, “Bize Göre” adlı komedi tiyatro oyunu, Okul Müdürü Feremez Balaman’ın Programa renk katan açış konuşması ile okuduğu şiir konuklardan büyük beğeni topladı.

 

Özel TEK Kampüsü gösteri salonunda gerçekleştirilen yılsonu etkinliğine Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez, TEK Kampüsü Kurucu Müdürü Yılmaz Tunç, Genel Koordinatörü Reşat Demircan ve birçok davetli ka

Nuran Yılmaz Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Feremez Balaman, okul olarak eğitimi önceleyen, sosyal kültürel ve sportif faaliyetlere de zaman ayırarak başarılı sonuçlar elde eden bir anlayışı öğrencileri arasında yerleştirmenin hazzı ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Okul Müdürü Balaman, okuduğu şiirle de tüm konukların büyük beğenisini alarak büyük alkış aldı. Senaristliğini ve yönetmenliğini okulun Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Fatih Kandemir’ın yaptığı, öğretmen-öğrenci ilişkilerini ve gençlik sorunlarının konu edildiği “BİZE GÖRE” adlı komedi tiyatro oyununda Işıkta Müdür yardımcısı Erdal Kuzu, seste Resim öğretmeni Yılmaz Öğretmen, dekorda Müdür yardımcısı Kayra Topçu görev aldı.

Oyunun başından sonuna kadar tam bir sınıf curcunasını perdeye yansıtan, güldürürken düşündüren başarılı bir performans ortaya koyan ve gelecekte tiyatroculuğa göz kırpan öğrenciler konuklardan büyük alkış aldı.

Best Of Bahçeşehir İskenderun gösterileri görülmeye değerdi

Tiyatro oyununun ardından Arsuz Kaymakamı Musa Sarı Nuran Yılmazlı öğrencilerin ortaya koyduğu başarılı performansından dolayı tüm oyuncular ile emeği geçenleri kutlayarak “Hepimizi lise sıralarına güldürerek götüren öğrencilere, emek sarf eden öğretmenlerimize canı gönülden teşekkür ederim” dedi.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER