Çarşamba, Mayıs 15, 2024
No menu items!
Ana SayfaTanıtım YazısıOctovan ile rezervasyon oluşturmak çok kolay

Octovan ile rezervasyon oluşturmak çok kolay

Octovan nakliyat hizmeti almak isteyen müşterileri için son derece kolay bir rezervasyon ekranı oluşturmuştur. Bu ekranda müşteriler evden eve, parça eşya veya mağazadan eve taşıma işlemleri için ayrı ayrı seçimler yapabilmektedir.Bu seçimlerden birini yaptıktan sonra parça eşyalar için Octovan Mini, Large ve XLarge araç seçenekleri sıralanmaktadır. Müşteriler bu araçlardan ihtiyaçlarına uygun olana seçerek fiyat belirleme alanına geçmektedir. Evden eve taşıma işlemleri için ise oda sayısına göre sabit fiyat avantajı sunulmaktadır. Bu alanda da seçim yaptıktan sonra hızlı üyelik aşamasına geçilmektedir. Müşterilere cep telefonlarına gelen kısa mesajdaki kodu uygulamaya veya web sitene girerek hızlı üyelik oluşturabilmektedir. Ardından tarih seçimlerini de yaparak rezervasyonlar tamamlanmaktadır. Octovan sadece İstanbul ilimize değil çevre il ve ilçelere de hizmet sunmaktadır. Örneğin Gebze evden eve nakliyat hizmetleri için de Octovan tercih edilebilmektedir.

Octovan kolaylık ve kalite avantajını beraberinde getiriyor

Bilindiği gibi taşınma süreci büyük masrafları veya eşyalarda oluşan çeşitli deformasyonları beraberinde getirmektedir. Çoğu zaman bireyler nakliye şirketleri ile anlaştıktan sonra fiyat artışı yaşanması gibi sürprizlerle karşılaşmaktadır. Aynı zamanda dikkat ve özenle taşıma işlemini gerçekleştirecek kurumsal firmalar bulmak ise oldukça zorlaşmaktadır. İşte Octovan, bu gibi sıkıntıların teknolojik çözümlerle son bulacağı muhteşem bir sistemi hayata geçirmiştir. Bu sistemin en temel avantajı ise sabit fiyat garantisi sunarak hizmet vermesidir. Müşterilerin ek bir talebi veya yanlış bir beyanı olmadıkça fiyat değişmez ve sürprizlerle karşılaşılmaz. Öte yandan Octovan müşterilerine kredi kartı ile veya nakit olarak ödeme kolaylığı sağlamaktadır. Octovan’da fiyatlandırma mesafe ve taşıma işlemini gerçekleştirecek aracın türüne göre yapılmaktadır. İsteyen müşteriler için Octovan taşıma esnasında eşyaların sigortalanmasını da cüzi bir fark ücreti alarak sağlayabilmektedir.  Örneğin İstanbul’dan  ve Kocaeli evden eve nakliyat işlemi gerçekleştirecek bireyler veya kuruluşlar bu işlem esnasında taşınacak eşyaları sigortalı yapabilmektedirler.

Octovan inovatif çözümler sunuyor

Octovan dijital çağ dediğimiz günümüzde inovatif çözümleri de sunmakta büyük bir başarı göstermektedir. Evden eve nakliyat sektöründe büyük bir çığır açan Octovan, kolaylık, yenilikçilik, dikkat ve uygun fiyatı bir araya getirmektedir. Tek tıkla ulaşabileceğiniz güvenilir taşıma ekibi sayesinde nakliyenin gelip gelmeyeceğinden, eşyaların düzenli taşınıp taşınmayacağından dolayı kaygı yaşanmasını engellemektedir. Bu anlamda gelişmiş ülkelerdeki nakliyat hizmetlerinin çok daha ilerisinde bir hizmet sunmaktadır. Ayrıca Octovan müşteriler dilerse kasa ve özel taşıma gerektiren eşyaları da belirli bir ücret farkı ile taşıyabilmektedir. Eşyaların özenli ve güvenli taşınması noktasında kuruluş taşıma ekibine periyodik olarak eğitimler aldırmaktadır. Bu eğitimler hem personelinin bilgi hazinesi geliştirmekte hem de müşteri memnuniyetinin artmasını sağlamaktadır. Octovan İstanbul ili ve ilçeleri başta olmak üzere Ege ve Marmara bölgelerinde hizmet vermektedir. 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER