Pazar, Mayıs 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaAntakyaÖğretmen Selahattin Uğurlu Vefat Etti

Öğretmen Selahattin Uğurlu Vefat Etti

Antakya Güzelburç Ortaokulu Öğretmeni, Müdür Yardımcısı Selahattin Uğurlu, vefat etti. Dün acı haberi duyulan Uğurlu’nun, uzun bir süredir rahatsız olduğu ve ilik nakli için beklediği bilinmekteydi.

Geçen yıl ilik bulduğunu sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan merhum Öğretmen Selahattin Uğurlu, şöyle demişti:

“Çok kıymetli arkadaşlar, an itibariyle, bana nakil edilmesi için ilik bulunmuştur. Yaşadığım bu süreçte beni maddi, manevi ve dualarıyla yalnız bırakmayan aileme, eşimin ailesine, arkadaşlarıma, kardaşlarıma, akrabalarıma, komşularıma, velilerime, öğrencilerime, tanıdığım ve tanımadığım halde kan ve ilik bağışı için kuyruğa giren dostlara, ilik bağışını kabul eden dosta, ayrıca Adana Başkent Hastanesi Hematoloji Bölümü’ndeki tüm doktor hocalarıma ve yatış bölümü 6.kattaki Leyla Hanım ve ekibindeki hemşire, hemşir ve tüm personele teşekkür ederim. Allah, hepinizden razı olsun. Unutmamamız gereken önemli bir durum var ki, o da hala hastanelerde benim gibi ilik bekleyen binlerce hasta bulunduğu! Bundan dolayı ilik bağışına devam etmeliyiz.”

Geçen yıl bu müjdeyi yakın çevresine, dostlarına ve akrabalarına duyuran Selahattin Uğurlu, dün sabah maalesef vefat etti.

Merhuma Allah’tan rahmet, kederli Ailesine başsağlığı dileriz.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER