Cuma, Nisan 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaEğitimÖğretmenler Teklif Hazırlama eğitimi aldılar

Öğretmenler Teklif Hazırlama eğitimi aldılar

 Antakya’da Erasmus+ KA102 Programına Teklif Hazırlama Eğitiminin Tamamlandığı bildirildi Konu ile Doğaka dan Yapılan açıklama şöyle,

“Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın 2019 yılı için belirlediği “Geleceğim, Mesleğim” teması kapsamında, Hatay’da mesleki eğitime yönelik gerçekleştirilecek faaliyetlere ilişkin Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Doğaka arasında imzalanan protokole ilişkin faaliyetlere devam edilmektedir.
Bu çerçevede, 06-07 Kasım 2019 Tarihlerinde Antakya Öğretmenevi’nde, Antakya Altınözü, Yayladağ, Samandağ, Defne, Reyhanlı, Kumlu, Hassa ve Kırıkhan ilçelerinden bulunan mesleki eğitim liselerinin öğretmenlerine yönelik, “Erasmus+ KA102 Programına Teklif Hazırlama Eğitimi” düzenlenmiştir.
Hatay Valiliği AB, Dış İlişkiler ve Proje Koordinasyon Merkezinden Cihangir Girişken tarafından verilen eğitimlerin ardından sertifika töreni gerçekleştirilmiştir.
Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan ve Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Onur Yıldız’ın konuşmalarının ardından kursiyerlere sertifikalarının verilmesiyle tören sona ermiştir”.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER