Pazar, Mayıs 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel"OKLAR AYNI HEDEFE ATILMADIĞI TAKDİRDE MÜCADELE ETMEK HİKAYEDİR"..

“OKLAR AYNI HEDEFE ATILMADIĞI TAKDİRDE MÜCADELE ETMEK HİKAYEDİR”..


Dörtyol Esnaf Spor Kulüp Başkanı Hacı Osman Çevik’ten anlamlı veda
2017-2018 Futbol Sezonu Hatay Süper Amatör Liginde zirveye oynayan takımlardan Dörtyol Esnaf Spor Kulüp Başkanı Hacı Osman Çevik’ten anlamlı veda mesajı.
1.5 yıldır kalben ve şerefle Dörtyol sporuna hizmet vermek amacı ile sahipsiz bırakılan Hatay’ın en iddialı takımı Dörtyol Esnafspor yönetiminden ,bizi yalnız bırakan Dörtyol’un esnaflarını ve ileri gelenlerini protesto etmek amacıyla ayrılmış bulunmaktayım.
Başlarda birkaç kişi ile çıkılan bu güzel hizmete, bir Dörtyol Esnaf Kaptan Uğur ve ben kaldım. Hep yalnız kalmak ,sahipsiz desteksiz kalmak ziyadesiyle üzüyor ve bu hali manidar buluyorum.
Ne Yazık ki PAYAS ve ERZIN ilçelerimizin 3.ligde futbol takımı varken neden dörtyolumuzun da bir takımı olmasın düşüncesiyle Kaptan uğur ve ben çaresizlik içerisinde bir umutla mücadelemizi verdik. Lâkin gördük ki;biz en yukarıdaki,BAL ligine en yakın kulüp olmamıza rağmen,tıpkı dörtyol gençlerbirliği takımı gibi bizi de aynı mihrak gruplar,bazı taktikler ve yöntemlere başvurarak yok etmeye çalışıyorlar. Dolayısıyla bu hazımsız çekişme ve nefis kavgalarının içerisinde bulunmaktan yoruldum. Herkesin 200-400 bin tl arası paralar harcamalarına rağmen oluşturamadığı,bir rüya takım oluşturduk.Bu takım BAL ligine çıkacak durumda ve çıkacağına inancim tam.
Dörtyol’da futbol aslında desteksiz değil,ama yanlış ellerde ve nefsanî duygulara mahkûm olduğundan herkes uzak durmaktadır. Dörtyol, inşallah BAL ligine en yakın ve tek takımı olan Esnafspor’a gerekli desteği verecektir.
Yönetimden ayrılma kararı alsam da Dörtyol Esnafspor’a desteğim bir sporsever olarak devam edecektir.Tüm Dörtyol spor camiasına duyurulur. Sevgi selam ve dualarımla.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER