Cuma, Mayıs 17, 2024
No menu items!
Ana SayfaPayasÖksüz'den Milli Emlak'a Çağrı

Öksüz’den Milli Emlak’a Çağrı

Saadet Partisi Payas İlçe Başkanı Ramazan Öksüz Hatay’ın eşsiz plajı olan Payas plaja sahip çıkılması konusunda Milli Emlak’a açıklama yaparak çağrı yaptı.
Saadet Partisi İlçe Başkanı Ramazan Öksüz Haziran ayında Dünya Çevre Haftası dolayısıyla Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı Park ve Çevre Daire Başkanı Filiz Katipoğlu’nu ziyaret etti. Ramazan Öksüz, ziyarette sahil plajın devri için Milli Emlak’a çağrı yaptı. Açıklama yapan Ramazan Öksüz , Milli Emlak’a seslendi.
EŞSİZ PLAJIMIZA SAHİP ÇIKALIM
Öksüz” Payas plajımız bölgemizin güzel plajıdır. Payas Belediyemiz burayı elinden geldiğince yönetti. Milli Emlak Payas Belediyesinden sahil plajımızın yönetim yetkisini aldı. Yetki şu an ne Payas Belediyesinde, nede Hatay Büyükşehir Belediyesindedir. Bu sebebden dolayı Payas sahil plajımız sahipsiz kalmıştır. Buradan bölge vekillerimize sesleniyorum. Plajımız yetim çoçuk gibi ortada kalmasın. Milli Emlak Payas sahil plajın kullanım yetkisini Hatay Büyükşehir Belediyesine bir an önce vermelidir“ dedi.
Ziyarette Katipoğlu “ Milli Emlak yetkiyi Hatay büyükşehire verince biz burayı Payas’ımıza ve bölgemize yakışır hizmet vermeye hazırız. Ziyaretlerinizden dolayı sizlere teşekkür ederiz. “ ifadelerinde bulundu.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER