Cumartesi, Nisan 27, 2024
No menu items!
Ana SayfaHassaOkul Boyama Etkinliği Düzenlendi

Okul Boyama Etkinliği Düzenlendi

Hatay İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü Kredi Yurtlar Kurumunda kalan MKÜ’li Öğrencilerin “Okulları Boyama” faaliyetleri kapsamında, Hassa Sapanözü (Cohmer) İlkokulu’da boyama çalışması yapıldı.

Farklı meslek alanlarında okuyan Gönüllü Gençler, öğretmen adayı üniversiteli öğrenciler okulun içi ve dışını boyadılar. Boyama faaliyetine okul öğrencileri de katılarak destek verdi. Sınıfların içi tamamen boyandı, okulun dış duvarları ise sevilen çizgi film karakterleri ile renklendirildi. Görsellerde eğitim materyallerinin de yer aldığı boyama çalışması köy halkı ve öğrenciler tarafından sevinçle karşılandı.

Boyama faaliyetlerini eğlenceli hale getiren üniversite öğrenciler, bir yandan boyama çalışması yaptı, diğer yandan öğrencilerle çocuk oyunları ve öğrenci veli ve öğretmenleriyle de halay çekti, doyasıya eğlendiler.

Köy Muhtarı Mehmet Gazel ve öğrenci velileri misafir öğrencilere yöresel yemekler ikram etti, katkılarından dolayı, İl gençlik Spor Müdürlüğü’ne ve üniversite öğrencilerine teşekkür ettiler.

Üniversite öğrencileri iş sonrası Hassa Haydarlar Gölü’nü de ziyaret ederek güzel manzara karşısında hayranlıklarını gizleyemediklerini ifade ettiler.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER