Çarşamba, Mayıs 15, 2024
No menu items!
Ana SayfaİstanbulOkulda Cuma Namazı'na Çağrı

Okulda Cuma Namazı’na Çağrı

İstanbul Bahçelievler Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu‘nda öğrenciler cuma namazına ‘davet edildi’. Eğitimciler tepki gösterdi.

İstanbul Bahçelievler Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nda öğrenciler, okul müdürü Yusuf Aydoğdu’nun çağrısıyla öğle arasında cuma namazına davet edildi. Okulun Instagram hesabından okul müdürü Yusuf Aydoğdu imzasıyla yapılan paylaşımda, “Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu spor kompleksimizde eda edeceğimiz cuma namazı için davetlisiniz” denildi.

Cumhuriyet’ten Sena Tufan’ın haberine göre okulun hemen yanında Kocasinan Merkezi Camisi bulunmasına karşın okul içinde cuma namazı kılınması da tepki çekerken dün okul içindeki spor salonunda cuma namazı kılındı.

okul1.jpg

Öte yandan müdür Aydoğan’ın sosyal medya hesaplarındaki bilgilere göre kendisi bir camide hafızlık görevi yürütüyor. Aydoğan’ın aynı zamanda iktidara yakınlığıyla bilinen Eğitim Bir Sen’e üye olduğu görülüyor. Aydoğan yine iktidara yakın Genç Memur Sen İstanbul İl Başkanlığı görevini de yürütüyor. Aydoğan’ın sosyal medya hesaplarında iktidarı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı öven pek çok paylaşımı mevcut.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER