Pazar, Haziran 16, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel“ONLAR MUTLUYSA DEMEK Kİ DOĞRU BİR İŞ YAPMIŞIZ,”

“ONLAR MUTLUYSA DEMEK Kİ DOĞRU BİR İŞ YAPMIŞIZ,”

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, NardüzüKadın Kültür ve Genlik Merkezindeki “Dönem Sonu Sergisi”açılışına katıldı.

Nardüzü Kadın Kültür ve Gençlik Merkezinde gerçekleştirilen sergiye, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’nın yanı sıra, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez, Arsuz Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ali Altuk, Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve Nardüzü Muhtarı Mehmet Şanlı katıldı.

“Kurumların ortak çalışması halkımıza çok daha iyi bir imkân sundu”

Nardüzü Eski Hizmet Binasını, her zaman kadınların ve gençlerin kullanabileceği bir merkez haline dönüştürdüklerini belirten Başkan Culha, “ Bu projeye baktığımız zaman bir ayağının belediye, bir ayağının halk eğitim müdürlüğümüz, bir ayağının da siz saygıdeğer hocalarımızın oluşturduğu çok güzel bir projedir.Tek başına bir kurumun çalışması yetmiyor, böyle çok güzel bir eser çıkmıyor. Kurumların ortak çalışması halkımıza çok daha iyi bir imkân sundu. Böylece mükemmel bir iş çıkıyor. Bizim zaten bu yeri yapmaktaki amacımız bu. Burada genelde kadın kardeşlerimizin, gerek el emeği, göz nuru, el işlerinin yapılacağı, gerekse kendi etkinliklerini yapabileceği alan oluşturmak istedik. Bu merkezimiz,buradaki kardeşlerimizin, hemşerilerimizin ihtiyacı doğrultusunda, hizmetinde kalacak. Burada bir tereddüt olmasın. Bu güzel eserleri gördükçe, ama en önemlisi buradaki kardeşlerimizin böyle mutluluğunu gördükçe, biz daha fazla mutlu oluyoruz. Biz kardeşlerimizi, halkımızı mutlu etmek için görev aldık. Onlar mutluysa demek ki doğru bir iş yapmışız. Bu sergide emeği geçen herkese teşekkür ediyorum,” şeklinde konuştu.

Nardüzü Kadın Kültür Ve Gençlik Merkezinde eğitim veren El Sanatları Hocası Mukaddes Karaman ise “Bizlerde eğitimci olarak gerek sizlerin,gerek halk eğitimin, gerekse kursiyerlerimizin, herkesin emeğine sağlık diyorum. Herkes ayrı ayrı kendi dalında emek verdi, katkı sundu. 2017- 2018 yılı kurs döneminin sonun geldik. Şimdi bütün bu dönem çalışmalarımızın ürünlerini sergileyelim istedik. Bu sevincimizi de sizlerle paylaşalım istedik. Hem çok mutluyuz hem de bu güzel işleri çıkardığımız içinçok gururluyuz. Kursiyerlerimiz hakikaten güzel ürünler çıkardılar. Kendilerine, ailelerine, çevrelerine de yararlı olmaya çalıştılar,” dedi. Sergi açılışını gerçekleştiren Başkan Culha, ardından Kadın Kültür ve Gençlik Merkezinde eğitim gören kursiyerlerin yapmış oldukları ürünlerin sergilendiği alanı gezdikten sonra, plates kursuna gelen kursiyerlerin yapmış oldukları gösteriyi izledi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER