Pazartesi, Nisan 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayÖntürk Hassa'da İftar düzenledi

Öntürk Hassa’da İftar düzenledi

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Hassa’da iftar programının ardından yaptığı konuşmada Hassalı hemşehrilerine ne söz verdiyse yerine getirdiğini söyledi.

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, AK Parti İl Başkanı Dr. Mustafa Erdoğan, MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay, Cumhur İttifakı Hassa Belediye Başkan Adayı Selahattin Çolak ve ilçe teşkilatlarının katıldığı mitingde çok yakın dostlukları olduğu Hassalılara seslenen Öntürk, “Hassalıların evlatlarına sahip çıkacaklarına inanıyorum” dedi.

“HASSA’YI TARİHİ HİZMETLERLE BULUŞTURACAĞIZ”

Hassa’da en büyük sorunun istihdam olduğunu belirten Öntürk; “Biz Hassa’ya milletvekilliğimiz döneminde söz verdik. Hassa Tünelini açacağız dedik. O bayrağı milletvekillerimiz benden devraldı ve şu an büyük bir adım atıldı. İnşallah bizim yönetimimizde Hassa’da istihdam sorununu bitireceğiz. Hassa 10 yıldır HBB hizmetlerine muhtaç hale getirildi. 1 Nisan’dan itibaren Hassa’ya hizmetleri getireceğiz. Sizden tek isteğimiz evladınıza sahip çıkmanız. Biz sizi hiç yalnız bırakmadık, siz de bizleri sandıkları patlatarak destek olun. İnşallah Cumhur İttifakı’nın birliktelik ruhu ile ilçemiz istihdama, eğitime, sosyal tesislere, her türlü yatırıma kavuşarak kısa sürede kalkınacak” ifadelerini kullandı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER