Cumartesi, Nisan 27, 2024
No menu items!
Ana SayfaAltınözüÖntürk: "Hatay`ı Kalkındıracağız"

Öntürk: “Hatay`ı Kalkındıracağız”

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, binlerce yıldır farklı kültürlerin kardeşçe yaşadığı Altınözü’nde ziyaretlerde bulundu.

Altınözü’nde olduğu gibi Hatay’ın tamamında köylerin yol, altyapı, su gibi sorunlarını kökten çözeceklerini kaydeden Öntürk, vatandaşlardan tam destek aldı. Kadim kültürlerin beşiği Altınözü’nde her dinden, her dilden vatandaşla ve meslek gruplarıyla kucaklaşan Başkan Adayı Öntürk, vatandaşların Cumhur İttifakı’na olan tam desteklerinin memnuniyet verici olduğunu belirtti.

ALTINÖZÜ’MÜZ CUMHURUN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEK

Öntürk ziyaretlerde yaptığı açıklamada; “Bu davaya gönül vermiş kardeşlerimle şehrimizin dört bir yanını bayındır kılmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Köylerimizin, mahallelerimizin ihtiyaçlarını biliyoruz; planlarımız hazır. İlçemizin artan nüfus oranı ile birlikte ihtiyacı karşılamaya yönelik su, yol, altyapı gibi hizmetleri hızlıca hayata geçireceğiz. Halkımız isteyecek biz yapacağız. Çiftçimiz, pazarcımız ve vatandaşımız ile birlikte Hatay’ımız kazanacak. Verimi, üretimi destekleyen her projenin öncüsü olacağız. Çiftçinin, esnafın, emekçinin, emeklinin umudu olan AK Parti ile Altınözü’müz ve Hatay’ımızı şahlandıracağız” ifadelerini kullandı.


Öntürk, Hatay’ın oy rekortmeni ilçesi Altınözü’nden İlçe Belediye Başkan Adayı Rıfat Sarı’ya ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak kendisine yeni bir rekor destek beklediğini kaydederek ziyaretlerini sonlandırdı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER