Pazar, Haziran 16, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayÖntürk primi 400 bine çıkardı.

Öntürk primi 400 bine çıkardı.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, Hatayspor futbolcularının motivasyonunu artırmak için galibiyet primini 300 binden 400 bine çıkardı.

HBB Başkanı Öntürk; ligde kalma mücadelesi veren Hataysporun Trendyol Süper Ligin son haftası oynayacağı Rizespor maçında galip gelmesi durumunda geçtiğimiz günlerde futbolculara 300 bin primi verileceği açıklamasında bulunmuştu. Ancak son açıklamasında bu primi 400 bine çıkardığını belirtti.

“100 BİN DAHA ARTTIRIYORUM”

Başkan Öntürk yaptığı son açıklamada ise “Hatayspor bizim göz bebeğimiz, canımız, ruhumuz. Son maçı alarak, rakiplerimizin de puan kaybını bekleyerek ligde kalmayı çok arzuluyoruz. Futbolcularımıza, yönetim kuruluna ligde kalmak kaydıyla 300 bin TL prim sözü vermiştim. Bunu 400 bin yapalım. 100 bin daha arttırıyorum. İnşallah, ligde kalacağız ve önümüzdeki sene kurumsal, borçsuz harçsız, ligde iyi başarılar elde eden bir Hataysporu tüm hemşerilerimize izletmek için gayret göstereceğiz.” dedi.

“PENALTIMIZ VERİLMEDİ”

Trendyol Süper Ligin 37. haftası oynanan Beşiktaş-Atakaş Hatayspor maçına yönelik değerlendirmesinde ise Başkan Öntürk “Geçen Beşiktaş maçı bizi çok üzdü. Hakikaten, olmaz bir şekilde bir penaltı verildi, penaltımız verilmedi. Hatay halkı da bundan dolayı çok üzgün. İnşallah, son maçta güzel bir galibiyetle ligde kalırız.” ifadelerine yer verdi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER