Cuma, Mayıs 17, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayÖntürk Yayladağı'nda seçmenle buluştu

Öntürk Yayladağı’nda seçmenle buluştu

 

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Yayladağı’na bağlı Bozlu, Yukarı Okçular, Çaksına, Karacurun, Yeşiltepe, Leylekli, Yenide, Olgunlar, Sürütme, Sungur ve Şenköy Mahalleleri’nde vatandaşlara hitap etti.


Hatay’da AK Parti Belediyeciliğinin en güzel örneklerini sergileyeceklerini belirten Öntürk, Yayladağı’nın ve Hatay’ın 15 ilçesinin hizmetkarı olacaklarını, Yayladağı’nın gelişim ve dönüşümüne de büyük katkı verecek projeleri hızla hayata geçireceklerini kaydetti.

“SEÇİMDEN ÖNCE DE BURADAYDIK, SONRA DA BURADA OLACAĞIZ”

15 ilçeyi kucaklayıcı anlayışla yöneteceklerini ve sorunlu mahalle bırakmayacaklarını belirten Öntürk; “Adaylığımızın açıklandığı günden bu yana, gece gündüz demeden Hatay ve Hataylılar için durmadan yorulmadan koşturuyoruz. Şundan emin olunuz ki bizler seçimlere; adayların sadece seçim zamanlarında göründüğü, seçim sonrasında bir anda ortadan kaybolup ulaşılamaz hale geldiği bir anlayışla yaklaşmıyoruz. Çünkü bizler Hataylıyız. Bizler aynı derdi, aynı kader ve kederi pay etmiş, en zor zamanlarımızda yan yana durmayı başarmış kardeşler topluluğuyuz. Bizler seçim üstü bir bağ ile birbirimize ve bu topraklara bağlıyız. Seçimlerden çok önce de buradaydık, seçimlerden çok sonra da biiznillah burada olacağız ve Hatay’ın geleceği için çalışmaya devam ediyor olacağız” dedi.
Başkan Adayı Öntürk, Yayladağı’nın depremin ardından en yoğun göç alan ilçelerin başında geldiğini belirterek, hayata geçirdikleri toplu konut atağı ile vatandaşların barınma sorununu çözeceklerini, mahallelerin altyapı ve üstyapı sorunlarını da tamamen ortadan kaldırarak kırsalda yaşayan vatandaşları rahat ettireceklerini sözlerine ekledi.
Öntürk, konuşmasının ardından vatandaşların isteklerini de dinledi. Ziyaretler çekilen hatıra fotoğrafları ile tamamlandı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER