Cumartesi, Nisan 27, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayÖntürk,Hemşerilerinden tam destek istedi

Öntürk,Hemşerilerinden tam destek istedi

 

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, baba ocağı Kırıkhan’da hemşehrilerine seslenerek 31 Mart’ta fire vermeden evlatlarının yanında olmalarını istedi.

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Cumhur İttifakı Kırıkhan Belediye Başkan adayı Ömer Erdal Çelik, Cumhur İttifakı ilçe teşkilatları ile birlikte ilçeye bağlı Karataş, Dere, Kurtlusoğuksu ve Delibekirli Mahalleleri’nde ziyaret gerçekleştiren Öntürk, araya fitne sokanlara inat 31 Mart yerel seçimlerinde hemşehrilerinden tam destek istedi.

Rakiplerinin vatandaşları iş vaadiyle kandırma girişimlerinin olduğunu kaydeden Öntürk, 15 bin TYP’linin olduğu, belediyelerde yüzlerce çalışanın olduğu ortamda kendilerinin ise hiç kimsenin alın teri üzerinden siyaset yapmadıklarını söyledi.

İLÇELERDE DE BÜYÜKŞEHİR’DE DE GÜÇLÜ OLMALIYIZ

Öntürk; “Hatay’ı ayağa kaldırmak gibi tarihi bir süreç bu ilçenin evladına verildi. Sizin kardeşiniz büyükşehir belediye başkanlığı için yarışıyor. Bir başka kardeşiniz de İlçe Belediye Başkanlığı için yarışıyor. Şu an anketlerde Ömer Erdal Çelik %57 ile önde. Ancak çatlak sesler de var. Bu görev Kırıkhan’ın evlatlarına verildiyse Kırıkhanlı hemşehrilerimizin de bize firesiz destek olmasını istiyoruz. Devletimizin çok güzel çalışmaları var. Yatırımlar devam edecek, biz de Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak Kırıkhan Belediye Başkanı olarak üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağız. Sizlerden bize 31 Mart’ta tam destek vermenizi ve Hatay’ın ayağa kalkmasında pay sahibi olmanızı rica ediyorum” ifadelerini kullandı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER