Pazar, Mayıs 5, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberOrdu'da Okuyan Balerin Ceren Özdemir, Uğradığı Bıçaklı Saldırı Sonrasında Kurtarılamadı

Ordu’da Okuyan Balerin Ceren Özdemir, Uğradığı Bıçaklı Saldırı Sonrasında Kurtarılamadı

Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatlari Fakültesi müzik bölümü ikinci sınıf öğrencisi 20 yaşındaki balerin Ceren Özdemir, Zafer-i Milli Mahallesi‘ndeki evinin önünde uğradığı bıçaklı saldırı sonucunda hayatını kaybetti.

Ordu’da Okuyan Balerin Ceren Özdemir, Uğradığı Bıçaklı Saldırı Sonrasında Kurtarılamadı

Altınordu ilçesinde yaşayan Ceren Özdemir, dün antrenman sonrasında evine gidiyordu. Kimliği henüz belirlenemeyen kişi tarafından Zafer-i Milli Mahallesi’ndeki evinin önünde bıçaklı saldırıya uğrayan balerin Özdemir, tüm müdahelelere rağmen kurtarılamadı.

Balerin Ceren Özdemir, Karnından ve Göğsünden Bıçaklandı

Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatlari Fakültesi müzik bölümü ikinci sınıf öğrencisi 20 yaşındaki balerin Ceren Özdemir, kimliği henüz belirlenemeyen kişi tarafından Zafer-i Milli Mahallesindeki evinin önünde uğradığı saldırıda gögsünden ve karnından ağır yaralar aldı.

Ordu’da Okuyan Balerin Ceren Özdemir, Uğradığı Bıçaklı Saldırı Sonrasında Kurtarılamadı

Özdemir, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Ceren Özdemir’in Katili Aranıyor

Altınordu ilçesinde yaşayan Ceren Özdemir’e Zafer-i Milli Mahallesi’ndeki evinin önünde saldıran zanlı hala aranıyor. Polisler olay yeri inceleme çalışmaları başlattı.

Dün akşam 19.50 sularında Özdemir’in hastaneye getirildiğini kaydeden Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hakan Timur, “Göğsünde ve karnında kesici ve delici alet yaralanması vardı. Acil serviste gerekli müdahaleyi yaptık. Ameliyathaneye alındı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kızımızı kurtaramadık. Üzgünüz” aöıklamasında bulundu.

Balerin Özdemir’in ailesini hastanede ziyaret eden Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan “Doktorumuzun anlattığına göre çocuğumuz göğsünden ön taraftan, kalbin sağ yanından muhtemelen büyük bir bıçakla yaralanmış. Doktorlarımız ellerinden gelen bütün çabayı ortaya koymuşlar. Zaten çocuğumuz gelene kadar kan kaybetmiş. Aldığım bilgiye göre okulundan çıkıyor, evine gelirken bir yere uğruyor. Oradan eve gelince zile basıyor ve yukarıdan ablası anahtarı atıyor. O ara biraz geç kalınca ablası aşağı indiğinde bakıyor ki evladımız kan içinde yatıyor. Doktorlarımız tüm tıbbi müdahaleleri yapmalarına rağmen evladımızı ne yazık ki kaybettik. Bizim bir evladımız, kardeşimiz, bir çocuğumuz, üniversitemizin bir öğrencisi evladımızı ne yazık ki kaybettik. Başımız sağ olsun. Allah bizleri böyle olaylarla karşılaştırmasın. Ne yazık ki evladımızın canına kıydı. Ordumuzun, üniversitemizin, ailenin başı sağ olsun.” dedi.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER