Cuma, Nisan 26, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberOrdu'da Öldürülen Balerin Özdemir'in Ailesine, Özgecan'ın Ailesinden Duygu Yüklü Ziyaret

Ordu’da Öldürülen Balerin Özdemir’in Ailesine, Özgecan’ın Ailesinden Duygu Yüklü Ziyaret

 

Ordu’da evinin önünde vahşice Özgür Arduç tarafından bıçaklanan balerin Ceren Özdemir‘in ailesini, minibüs şoförü tarafından hunharca katledilen Özgecan Aslan‘ın ailesi ziyaret etti. Duygu yüklü ziyarette herkes gözyaşlarına boğuldu.

Ordu’da Öldürülen Balerin Özdemir’in Ailesine, Özgecan’ın Ailesinden Duygu Yüklü Ziyaret

Özgecan Aslan’ın babası Mehmet ile annesi Songül Aslan, 3 Aralık’ta evinin bulunduğu apartmanın girişinde öldürülen Ceren’in ailesini ziyaret etti. Özgecan’ın babası Mehmet Aslan, Ceren’in babası Yılmaz Özdemir’e taziye dileklerinde bulundu.

Ceren’in ölümüne çok üzüldüğünü dile getiren Özgecan’ın babası Mehmet Aslan, “Yazık, günah. Allah, ailesine sabırlar versin. Allah gani gani rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Kendi yavrumuz gibi üzüldük, ağladık. Baş sağlınında bulunmak, taziyeye gelmek, ailesinin yanında olmak bizim için görevdi. Özgecan gibi masumdu. Tek suçu, günahı okulundan işinden eve gelmek, o kadar. Ruh hastası bir manyağın kurbanı oldu” sözlerine yer verdi.

Acı Dayanışması

Özgecan’ın annesi Songül Aslan, “Çok üzüldüm. Duyduğum andan beri ağlıyorum. Kızım aklıma geldi. Onun gibi masum, güzel, saf, tertemiz kendini yetiştiriyor. Nasıl böyle oluyor bilmiyorum. Devletimiz neden bu olaya el atmıyor? Gencecik bir kızın hayalleri yok oldu” diye konuştu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ceren Özdemir’in adı, Köprübaşı Meydanı’na verildi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, ‘Ordu’nun en büyük meydanı olma özelliğine sahip Köprübaşı Meydanı’na Ceren Özdemir kızımızın adını verme kararı aldık. Ceren’imizin adını her zaman yaşatacağız. Seni hiç unutmayacağız. Güzel kızım’ dedi.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER