Cuma, Mayıs 3, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporÖzbalta Kuralları Koymaya Başladı

Özbalta Kuralları Koymaya Başladı

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Serkan Özbalta, çalıştığı takımlarda uyguladığı modeli yeni takımında da uygulamak için harekete geçti.

Bordo-Beyazlı ekipte başarılı bir şekilde iki yıl görev yapan Ömer Erdoğan’ın takımdan ayrılmasının ardından göreve getirilen genç teknik adam, meslektaşının bıraktığı bayrağı daha yukarıya çıkarmak için camiaya söz verdi.

GİDEN OYUNCULARIN YERİ DOLDURULACAK

Teknik direktör Serkan Özbalta, yeni takımı Hatayspor’un 2022/2023 Futbol Sezonunda başarılı olabilmesi için, teknik heyet ekibiyle birlikte takımdan ayrılan oyuncuların yerinin doldurulması için gece-gündüz çalışıyor. Futbol Şube Sorumlusu Ender Yardımcı ile sürekli istişare içerisinde olan Serkan Özbalta’nın, transfer edilecek oyuncular hakkında gün içerisinde dakika, dakika görüşme yaptıkları belirlendi.

GENÇ OYUNCULARA ÖZEL İLGİ

Çalıştığı takımlarda genç oyuncuların takıma kazandırılması için özen gösteren teknik direktör Serkan Özbalta, Hatayspor’a da yeni oyuncular kazandırıcağını bildirdi.
Keçiörengücü alt yapısında teknik direktörlüğe başlayan genç teknik adam, burada yetiştirdiği isimleri Türk futboluna kazandırdı. Aynı şekilde Manisa FK Kulübünde de alt yapıda oynayan oyunculara özel ilgi gösteren Özbalta, son olarak Altay kulübünde 7 maç görev yapmasına rağmen, şans verdiği genç oyuncuları Türk futboluna kazandırmayı başardı. Bordo-Beyazlı ekipte, Erzurum kampına alt yapıdan götürülecek 7 oyuncu, Serkan Özbalta ve ekibi tarafından özel takibe alınması bekleniyor.

MÜCADELE ETMEYEN OYUNCUYA BİR DAHA FORMA VERMEZ

Teknik direktör Serkan Özbalta’nın en büyük özelliklerinden birinin de sahada vermiş olduğu taktiği yerine getirmeyen ve mücadele etmeyen oyuncuya bir daha forma şansı vermediği öğrenildi. Savunma güvenliğini elden bırakmayan Serkan Özbalta’nın çalıştırdığı takımların, sahada seyri zevki yüksek ve mücadele eden bir takım görüntüsü verdiği ifade edildi.

ÖMER ERDOĞAN’IN VETO ETTİĞİ İSİMLERE BİR ŞANS DAHA VERECEK

Bu arada sezon sonunda yönetime takımda kalması ve gitmesi gereken oyuncuların listesini veren Ömer Erdoğan’ın onaylamadığı iki ismi kampa davet eden Serkan Özbalta’nın bu oyuncuları görmek istediğini yönetime bildirdi. Özbalta’nın isteği üzerine iki ismin kampa davet edileceği belirtilirken, oyuncuların ismi konusunda açıklama yapılmadı ama kulislerde bu isimlerin Falette ve Kamara olduığu belirtiliyor.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER