Salı, Mayıs 7, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberÖzel Arsuz Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Bursluluk Sınavı Heyecanı

Özel Arsuz Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Bursluluk Sınavı Heyecanı

Özel Arsuz Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Bursluluk Sınavı’na katılan öğrenciler de velileri de heyecan içindeydi. Yoğun katılım ile gerçekleşen sınavda, heyecanı bastırma işi de okul idaresi ve öğretmenlere düştü.

Özel Arsuz Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Bursluluk Sınavı Heyecanı

Özel Arsuz Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Bursluluk Sınavı sırasında okul idaresi, velilere okulu gezdirdi ve yemekhanede çorba ikramında bulundu. Bir okuldan çok sıcak bir aile ortamının hakim olduğu ailelere gururla tanıtıldı.

Özel Arsuz Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Bursluluk Sınavı için Ter Döktüler

Bölgenin en donanımlı bilim ve teknoloji kampüsünde öğrenim hayatlarını burslu bir şekilde sürdürmek isteyen öğrenciler  Özel Arsuz Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Bursluluk Sınavı için ter döktü. Veliler de okul dışında çocuklarını bekledi.

Özel Arsuz Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Bursluluk Sınavı Heyecanı

Okulun imkanlarının olağanüstü bir seviyede olduğuna vurgu yapan veliler, bilim ve teknoloji yatırımlarının yanı sıra, tüm branşlarda laboratuar imkanlarına, sosyal donatılara hayranlıklarını dile getirdi. Veliler sınavda ter döken çocuklarını beklerken yapılan çorba ikramları için de okulun kurucusu Nuri Üysen, Genel Müdür Aykut Davut Öktem’in şahsında emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Sınav sonucunun en geç 17 Ocak 2020 tarihinde açıklanacağını belirtildi.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER