Cuma, Mayıs 10, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelÖzel İlke Yaşam Hastanesi Hasta Kabulüne Başladı

Özel İlke Yaşam Hastanesi Hasta Kabulüne Başladı

Sanayi yatırımıyla istihdam yaratıp, ülkeye ekonomik girdi sağlayan işadamı İlyas Keleş’in kaptanlığındaki Nursan Şirketler Grubu bünyesindeki özel İlke Yaşam Cerrahi Tıp Merkezi Hastanesi hasta kabulüne başladı.

Türkiye’nin 500 büyük sanayi kuruluşu listesine her yıl grup bünyesindeki tesisleri Nursan Çelik ve Nursan Metalurji ile girmeyi başaran, Dörtyol’da Nursan Camii ve Nursan Anadolu Lisesi’yle de halkın gönlünde taht kuran, aynı zamanda TBMM Üstün Hizmet Ödülü alan hayırsever işadamı İlyas Keleş, özel hastane yatırımıyla da adından söz ettiriyor.

Dörtyol Numune Evleri Mahallesi İstasyon Caddesi Ezgi Sokak No:1’de bulunan Nursan Şirketler Grubu bünyesindeki Akdeniz Şifa Sağlık Hizmetleri A.Ş. 2014 yılı itibariyle Özel İlke Yaşam Cerrahi Tıp Merkezi Hastanesi yatırımına başladı. Dörtyol’da inşa edilen 230 yatak kapasiteli Özel İlke Yaşam Cerrahi Tıp Merkezi Hastanesi’nde, Ameliyathanesi, Yoğun bakım ünitesi, Yeni doğan yoğun bakım ünitesi, Tüp bebek merkezi ve Kadın Doğum ünitesiyle birçok alanda uzmanlaşmış bir hastane olarak hizmet verecek.

Kaba inşaatı tamamlanan, iç üniteleri, tıbbi cihazlarının donanım çalışmalarının sürdüğü ve açılış için son aşamaya gelinen Dörtyol Özel İlke Yaşam Cerrahi Tıp Merkezi Hastanesi’nde, dahiliye, Nöroloji, (PEDİATRİ) Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Psikiyatri, Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon, Kardiyoloji, Genel Cerrahi, Göz Hastalıkları uzmanı ve Üroloji poliklinikler yer alıyor. İnşaat çalışmaları devam eden Özel Hastanede binasında hizmete açılan bölümlerde Çocuk Sağlığı Hastalıkları, KBB (Kulak Burun Boğaz), Genel Cerrahi, Üroloji Polikliniklerinin randevu sistemiyle yöre halk sağlık hizmeti almaya başladı.

Keleş Ailesinin Hatay’ın Dörtyol ilçesine kazandırdığı teknolojik tıbbi makinelerle donatılacak olan Özel İlke Yaşam Cerrahi Tıp Merkezi Hastanesi’nin tüm üniteleriyle birlikte yılbaşında hizmete açılmasının planlandığı öğrenildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER