Perşembe, Mayıs 9, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelÖZEL: “TÜRKİYE’NİN REKORTMENLERİNE KONUŞMAK BAMBAŞKA!”

ÖZEL: “TÜRKİYE’NİN REKORTMENLERİNE KONUŞMAK BAMBAŞKA!”

 

 

 

Defne İlçesi’nde; 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27.Dönem Milletvekili Genel Seçiminde Cumhurbaşkanı Adayı olan Muharrem İnce için hazırlanan seçim ofisinin açılışı gerçekleştirildi.

Uğur Mumcu Meydanı’nda yer alan seçim bürosunun açılışına, CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, CHP Hatay Milletvekilleri Serkan Topal, Mevlüt Dudu, Birol Ertem, CHP İl Başkanı Halil İbrahim Özgün, CHP Defne İlçe Başkanı Hasan Akbaht, CHP Antakya İlçe Başkanı Gökay Gökdemir, CHP Hatay Milletvekili Adayları Mehmet Güzelmansur, Bilgen Duman, Dilan Döndü Kartal, Riyad Kırmızıoğlu, Nermin Yıldırım Kaya, CHP 24.Dönem Milletvekilleri Mehmet Ali Edipoğlu, Hasan Akgöl, CHP Kadın ve Gençlik Örgütleri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel: “Babası kamyon şoförü, kendisi köy delikanlısı, namuslu bir memur, çalışkan bir öğretmen, dört dörtlük bir siyasetçi; yiğit, mert bir nefer” sözleriyle tanımladığı Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin herkesin desteğini ve sevgisini kazandığını ifade etti.

Özel; Defne’de olmasından ötürü gururlu olduğunu dile getirdiği konuşmasında şu sözlere yer verdi:

“Türkiye’nin dört bir yanında, çok farklı ilçelerde, beldelerde, köylerde, mahallelerde konuşma yapıyorum. Ama bu meydanın, bu güzel insanların bambaşka bir anlamı var. Türkiye’nin rekortmenlerine konuşmak siyasetin en güzel yanı olsa gerek. 7 Haziran’da ki umutta, 1 Kasım’da ki hüzünde, 16 Nisan’da ki şaibede, devamındaki bütün süreçlerde üzüldüğümüz sevindiğimiz anlar oldu ama biz hep Defnelilerle gurur duyduk. İyi ki varsınız. Son sıradan ilk sıraya kadar bütün adayları inanmış, çalışkan, azimli gördük. Onlara partimiz ve Cumhuriyet için teşekkür ediyoruz.24 Haziran seçimlerinde tüm vatandaşlarımızı sandık başına bekliyoruz.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER