Cuma, Mayıs 3, 2024
No menu items!
Ana SayfaDörtyolÖzkan Özer MHP`den Aday Adayı

Özkan Özer MHP`den Aday Adayı

Dörtyol İlçesinin sayılan ve sevilen Diş Hekimlerinden Özkan Özer 2024 yılında yapılacak Mahalli İdareler Seçiminde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Dörtyol Belediye Başkan Aday Adaylığı için resmi müracaatını MHP Genel Merkezine yaptı.
Dörtyol Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin başarılı Diş Hekimi Özkan Özer geçtiğimiz hafta görevinden istifa ederek Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezine Dörtyol Belediye Başkanlığı için aday adaylığı müracaatını gerçekleştirdi.
Müracaatının ardından MHP Dörtyol İlçe Teşkilatına bir ziyaret gerçekleştiren Diş Hekimi Özkan Özer ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada; “Sayın Dörtyollu hemşehrilerim. Ben Diş Hekimi Özkan Özer. 1981 yılında Dörtyol’da dünyaya geldim. İlk ve orta öğrenimimi Dörtyol’da tamamladım. Selçuk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesini bitirdim. Mezuniyetimden beri Dörtyol’da Diş Hekimi olarak çalışmaktayım. Eşim Diş Hekimi Pınar Özer ve iki kız evladım var.
Bugün burada Hatay ilinin güzide ilçesi Dörtyol’un geleceği için yola çıktım ve aday adayı olarak sizlerin karşısındayım. Bilincindeyim ki, Dörtyol’un yakın tarihte yaşadığımız deprem felaketiyle beraber diğer mevcut sorunlar noktasında halkımızda ümitsizlik havası oluşmuştur. Ancak inancım odur ki, birlik ve beraberlik içerisinde bu zorlukların üstesinden gelebilir ve ilçemizi daha aydınlık yarınlara taşıyabiliriz.
Dörtyol, sadece coğrafi açıdan değil, aynı zamanda insanlarının bir araya gelerek dayanışma içinde olmasıyla da anlam kazanmış güzide bir ilçemizdir. Bu sebeple, belediyecilik anlayışımızda öncelikli hedefimiz, ilçenin ve halkının karşı karşıya kaldığı sorunlara etkili çözümler bulmak olacaktır. Her birimiz, ilçenin sorunları ile yüzleşirken, belediyenin de bu sorunların çözümü için elinden gelenin en iyisini yapması gerektiğine inanmalıyız.
Benim vizyonumda belediyenin sadece bir coğrafi alanı yönetmekten öte, halka hizmet etme misyonunu üstlenmesi gerekiyor. Hangi mahallede olursa olsun, tüm Dörtyolluların belediyeyi kendi alanı olarak hissetmelerini sağlamak, sorunların çözümü için bir araya gelmelerini teşvik etmek temel prensibimiz olacaktır. Bu noktada belediyenin halk adına sorunlara çözüm arayıp, takipçisi olması, şeffaf bir yönetim anlayışının temelini oluşturacaktır. Polemiklerden uzak durarak, sadece sorun çözme ve katma değerli projeler üretme amacımız, Dörtyol’u daha ileriye taşımanın anahtarı olacaktır. Vatan sevgisi, görevini en iyi şekilde yapma prensibiyle birleştiğinde, ortaya çıkan sinerji ile ilçemizde gerçek anlamda bir değişim ve gelişim sağlayabiliriz. Kronikleşmiş sorunlara akıllı dokunuşlarla hızlı ve yerinde çözümler üretme konusunda kararlıyım. Geçmişin yükünden arınarak, birlikte daha yaşanılabilir bir Dörtyol için el birliği ile tüm paydaşları çalışmaya davet ediyorum.
Bu güne kadar Dörtyol’a hizmet etmiş tüm belediye başkanlarımıza teşekkür ederim. Vefat edenlerin mekânı cennet olsun, yaşayanlara da sağlıklı uzunu ömürler diliyorum. Sizlerle birlikte, Dörtyol’u geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçirmek, ilçemizin potansiyelini en üst düzeye çıkarmak için buradayım. Desteklerinizle, birlikte güçlü ve güzel yarınlara adım atmak dileğiyle hepinize saygılarımı sunuyorum. Teşekkür ederim.” dedi.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER