Cuma, Mart 29, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberOzon Tedavisinin Yararları Açıklandı: Vücuttaki Hücreler Yenileniyor

Ozon Tedavisinin Yararları Açıklandı: Vücuttaki Hücreler Yenileniyor

İskenderun Gelişim Hastanesi Medikal Estetik ve Tamamlayıcı Tıp Uzmanı Dr. Ömer Suha Caymaz, ozon tedavisine ilişkin açıklamada bulundu. Caymaz, söz konusu tedavi ile birlikte vücuttaki hücrelerin yenilendiğini kaydetti.

Ozon Tedavisi Hangi Hastalıklar için Kullanılır?

Ozon Tedavisi Hem Ömrü Uzatıyor, Hem de Enerji Sağlıyor

Ozon tedavisine ilişkin açıklamada bulunan İskenderun Gelişim Hastanesi Medikal Estetik ve Tamamlayıcı Tıp Uzmanı Dr. Ömer Suha atlantisbahis Caymaz, yaşam süresinin kaliteli bir şekilde uzaması ve daha enerjik olmak için yapılması gereken bir destek tedavisi olduğunu belirtti.

Modern insan için günümüzde sağlıklı, zinde kalmak ve kaliteli yaşlanmanın önemli bir faktör olduğunu dile getiren Caymaz, “Yaşam süresinin kaliteli bir şekilde uzaması, daha dinç ve daha enerjik olmak için yapılması gereken tedavilerden biri de, medikal ozon tedavisidir. Kan yolu ile yapılan ozon tedavisi sonrasında anti oksidan sistemde aktivite artışı, metabolizmada hızlanma, eklem kıkırdak dokusunun rejenarasyonu, enerji artışı, kollojen doku aktivasyonu, damar cidarırının rejenerasyonu ve dolayısıyla vücudun kendini yenileme mekanizmasının aktivite edilmesi sağlanmaktadır” sözlerinde bulundu.

Ozon Tedavisi Hangi Hastalıklar için Kullanılır?

Ozon tedavisinin kullanıldığı hastalıklara ilişkin değerlendirmede bulunan Dr. Ömer Suha Caymaz, “Ozon tedavisi; Antiaging (yaşlanma),estetik uygulamalarında, stres, uyku bozukluklarında, depresyon,fibromiyalji tüm ağrılı hastalıklarda, alerjilerde, dolaşım bozukluklarında, kanser tedavilerinde, hem yanetkiler için, hem tedaviye destek amacıyla, nörolojik hastalıklarda, şeker hastalığında, romatizmal ve kas eklem hastalıklarında, kadın hastalıklarında, göz hastalıklarında, cilt hastalıklarında, karaciğer, bağırsak, böbrek hastalıklarında, kalp hastalıklarında, tüm kronik hastalıklarda, ozon tedavisinden yararlanmak mümkündür. Ozon tedavisi, alanında uzman hekimlerce uygulandığı zaman, birçok hastalığın tedavisinde başarı oranını arttıran ve güvenle uygulanabilen yenilikçi bir tedavi yöntemidir” açıklamasını yaptı.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER