Perşembe, Mayıs 16, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberPalmiye ve Özçelik İş Sendikası Arasında İndirim Protokolü İmzalandı

Palmiye ve Özçelik İş Sendikası Arasında İndirim Protokolü İmzalandı

Özel İskenderun Palmiye Hastanesi Başhekimi Doktor Yılmaz Şahutoğlu ve Özçelik İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör arasında indirim protokolü imzalandı. Protokol kapsamında Özçelik İş üyeleri İskenderun Şubesi, üyeleri ve aileleri adına hastanede indirim yapılacağı açıklandı.

Palmiye ve Özçelik İş Sendikası Arasında İndirim Protokolü İmzalandı

Özçelik İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, Özel Palmiye Hastanesi ile indirim protokolünü imzalamaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi. Güngör, protokolün tüm üyeler ve ailelerine hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Ceritbinmez ve Şahutoğlu Protokolü Değerlendirdi

Protokole ilişkin açıklamada bulunan Özel İskenderun Palmiye Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Mithat Ceritbinmez, “ Bölgenin en güçlü sivil toplum kuruluşlarından Özçelik İş Sendikası’nın Palmiye Hastanesi’ni tercih etmesinden dolayı gurur ve mutluluk duyduk. Önümüzdeki süreçte yeniliklerle çok daha iyi şartlarda hizmet vermek adına destek ve güç verdikleri için İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör’e teşekkür etmek istiyorum” ifadesinde bulundu.

Özel Palmiye Hastanesi Başhekimi Genel Cerrahi Uzmanı Doktor Yılmaz Şahutoğlu,” Emekleri ve alın teriyle Türkiye ekonomisine güç katan, katma değer üreten çelik sektörünün emekçileri başta olmak üzere Özçelik İş Sendikası’nın İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör ve yönetim kurulu ile birlikte çalışmaktan dolayı çok mutlu olduk ” değerlendirmesinde bulundu.

Diğer güncel İskenderun haberleri: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER