Cuma, Mayıs 17, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelPARÇALANAN ALTYAPIYI YENİLEME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

PARÇALANAN ALTYAPIYI YENİLEME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

 

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), kanalizasyon ve yağmursuyu hatlarının eskimesi ile oluşan arızaları gidermek amacıyla çalışmaların Hatay genelinde sürdüğünü duyurdu.

 

Hatay’ın bütün ilçelerinde ekipler tarafından özverili bir çalışma gerçekleştirilerek oluşan arızaların çözümünde vatandaş memnuniyetinin ön planda tutulduğunu aktaran Genel Müdürlük,  İskenderun ilçesinde yapılan çalışmalar kapsamında gelen şikâyetlere anında cevap verildiğini hızlı bir şekilde müdahale yapılarak yeni hat döşeme çalışmalarının yapıldığını açıkladı.

 

Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler tarafından altyapının sorunsuz bir şekilde işlevini yerine getirmesi amacıyla hummalı çalışmalar gerçekleştirildiğini bildiren İdare, İskenderun ilçesine bağlı Muradiye Mahallesi 287. Sokak’ta ki esnaflar tarafından gelen kötü koku ve tıkanıklık şikâyeti üzerine yapılan müdahalede parçalanan kanalizasyon hattının yenilendiğini belirtti.

 

Oluşan arızaların hızlı bir şekilde müdahale edilmesinden dolayı vatandaşların takdirini kazanan HATSU, herhangi bir arıza ve sorunla karşılaşılması durumunda ALO 185 HATSU Çağrı Merkezi’ne iletilmesinin arızaya yapılacak olan müdahaleyi daha da hızlandıracağını hatırlattı.

 

Haberin videosunu aşağıdaki linkten indirebilirsiniz:

https://we.tl/eoTav1RfzE

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER