Pazar, Mayıs 26, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelParkomat Uygulamasına DP’li Bölükbaşı Tepkisi

Parkomat Uygulamasına DP’li Bölükbaşı Tepkisi

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerde 25 metrelik cana caddeler üzerinde gerçekleştirdiği parkomat uygulamasına Demokrat Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bölükbaşı da tepki gösterdi.

Hatay Büyükşehir Belediyesinin hizmetlerini de eleştiren Demokrat Parti İlçe Başkanı Ayhan Bölükbaşı İskenderun da uygulamaya konan parkometrelerle ilgili değerlendirme yaparak “Hatay Büyükşehir Belediye başkanı Lütfü Savaş gerçekten çok yanlış uygulamalar içerisinde. Hatay halkına bu hizmet değil eziyettir. İskenderun’a hiçbir şey yapmadan buradan paraları toplaması vatandaşa sadece eziyet” dedi.

Uygulamayla birlikte İskenderun’da çarşı merkezinde oturan vatandaşların evlerinin önüne dahi araçlarını koyamadığını ifade eden DP’li Bölükbaşı “Bu uygulama ile vatandaş Hasta indiremiyor, çocuğunu alamıyor, yapılan bu parkometre uygulaması ne kadar yanlış olduğunu herkes söylüyor ve tepki gösteriyor. Bununla ilgili altyapıyı hazırlamış olsaydın, ondan sonra uygulamaya geçseydin vatandaşın bir şey söylemeye hakkı olmazdı, ancak bugünkü uygulamalar eziyetten başka bir şey değil. Lütfü Savaş’a buradan sesleniyoruz, bütün Hatay’a hizmet etmesini bekliyoruz” diye konuştu.

Hatay’a hizmet etmenin güzel bir şey olduğuna işaret eden DP’li Bölükbaşı “Bunu başarmak daha da güzel, bunu başaracak kapasite, bilgi ve birikim varsa o daha da güzel bir şey ama bir sene geçmesine rağmen gördük ki, hiçbir bilgi ve birikimi yok! Hiçbir şey güzel bir şekilde yürümüyor. Hatta şöyle bir şey ki, biz büyükşehir belediyesi olmadan önceki günlerimizi arar olur hale geldik, bütün ilçeler ve İskenderun olmak üzere. Hatta keşke öyle bir imkan olsa da, Büyükşehir’i iptal etseler de eski halimize dönsek. Hem hizmetimizi daha güzel, hem de daha kolay alıyorduk. Eğer bu işleri beceremiyorsa kendisini istifaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER