Cuma, Mayıs 10, 2024
No menu items!
Ana SayfaDefneParlakyıldız aday adaylığını açıkladı

Parlakyıldız aday adaylığını açıkladı

 

CHP Defne ilçe başkanı iken görevden alınan Akın Parlakyıldız bir açıklama yaparak Defne Belediye Başkanılığına aday olduğunu Kamuoyu ile paylaştı.

CHP de önemli bir geçmişe sahip Parlakyıldız açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“İlçemiz hizmetsizliğin, yok sayılmışlığın ve özellikle depremden sonra tabiri caizse adeta bir yok oluşun somut bir örneği gibi yaşanası zor ve meşakatli bir sorunlar yumağı olarak önümüzde durmaktadır.

İlçe başkanlığımız sürecinde sıklıkla dile getirdiğimiz ve onyıllara dayanan bölgemizle ilgili bu hizmetsizliği bir kader olarak görmekten imtina ederek bu makus talihi birlikte değiştirebileceğimize inanıyorız.

Defnemizin tekrar ayağa kalkması, bir kişinin tek başına çözebileceği bir sorunun çok ötesinde olup, yeniden inşaa süreci ancak çok güçlü ve geniş bir ekibin önderliğinde tüm halkımızın içinde yer alacağı, devlet desteği ile beraber ulusal ve uluslararası yardım kuruluşlarının da dahil edilmesi ile mümkündür.

Bu organizasyonu sağlayabilecek siyasi geçmişimizdeki demokrasi ve ortak akla verdiğimiz değer ve sahip olduğumuz irade, önümüzdeki sürece bir kılavuz ve geçmişten günümüze uzanan bir teminat niteliğindedir.

Ben değil biz şiarı ve tecrübemizi halkımızın enerjisi ile birleştirip ortak akıl ile yeniden ayağa kalkmak üzere, zorlukların farkında, sorumluluklarımızın bilinciyle yola koyulmaya karar verdik.

Halkımızla bütünleşip halkımızla birlikte yönetmek üzere kendimizi yine halkımıza yani size emanet ederek Defne belediye başkanlığına yuvamız olan CHP’den aday adaylığımızı açıklıyor desteklerinizi bekliyoruz.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER