Perşembe, Mart 28, 2024
No menu items!
Ana SayfaEkonomiParlar: "Halk Zamlar Altında Eziliyor."

Parlar: “Halk Zamlar Altında Eziliyor.”

CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, zamlarla ilgili konuştu. CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, son dönemde yaşanan zam yağmuruna ilişkin açıklama yaptı. Halkın zamlar altında ezildiğini söyleyen CHP’li Parlar şu ifadeleri kullandı:

“HAK HIRSIZLARI CİRİT ATIYOR”

AKP, izlediği yanlış politikalar nedeniyle ülkeyi karanlığın içerisine soktu. Tepeden tırnağa her şeye zam geldi. Asgari ücretliye, emekliye kaşıkla verirken, kepçeyle geri aldılar. Ülke dev bir işsizler ordusuyla baş etmeye çalışıyor. Yandaşlar, torpilliler, hak hırsızları belirli derneklerin çatısı altında çeşitli görevlerde cirit atarken, yoksul halk iş bulmaktan dahi ümidini kesmiş durumda”

“İNSANLAR YAĞ KUYRUKLARINA GİRİYOR”

“Zamlar peşi sıra geliyor. Benzin, motorin doların da fırlamasıyla aldı başını gidiyor. Türk lirası değer kaybetmeye devam ederken, insanlar marketlerde yağ kuyruklarına giriyor. Yani AKP, iftira ve çamur atmak için suçladığı her şey kendi iktidarının başına geliyor. Ancak bu rezilliği saray ve şürekası değil halk çekiyor! Artık AKP, Türk milletinin sırtında yük olmaktan başka bir anlam ifade etmiyor ve kısa zamanda bu yükü atmak için gün sayıyor.”
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER