Salı, Mayıs 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel"Partimiz Yenilendi, ve Umut Oldu"

“Partimiz Yenilendi, ve Umut Oldu”

:

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Payas İlçe Başkanı Erdinç Keskin, partinin 38. Olağan Kurultayı’nın ardından bir kutlama mesajı yayınladı. Mesajında, genel başkanlık için yapılan seçimlerde Özgür Özel’in başarı kazanmasını ve partide başlayan yeni dönemi değerlendirdi.

 

Keskin açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Ulu çınarımız CHP, köklü tarihinden aldığı güçle kendini yenileyerek, gençleşerek ve daha da heyecanlı bir şekilde milletimize umut olmaya devam edecektir. Yeni liderimiz Özgür Özel’in ikinci turda 276 oy farkla kazandığı genel başkanlık zaferi, partimizin dinamizmini ve demokratik yapısını tüm çıplaklığıyla ortaya koymuştur.”

13 yıllık Kemal Kılıçdaroğlu döneminin sona erdiğini hatırlatan Keskin, “Sayın Kılıçdaroğlu dönemi partimiz için büyük bir dönüşüm ve gelişme zamanı olmuştur. Kendisine hizmetleri için minnettarız ve yaptığı her çalışma için teşekkür ederiz. Şimdi, Sayın Özgür Özel liderliğindeki partimizle birlikte Payas’ta ve Türkiye genelinde heyecanımızı ve umutlarımızı daha da yükseltecek, güçlü bir geleceğe yürüyeceğiz” dedi.

Partinin yeni genel başkanı Özgür Özel için kutlama dileklerini ileten Keskin, “Partimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyor, Sayın Genel Başkanımız Özel’in genel başkanlık görevinde üstün başarılar elde etmesini temenni ediyorum” ifadesiyle mesajını noktaladı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER