Salı, Mayıs 21, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberPartimizi Salon partisi değil de sokakların meydanların partisi yapmaya çalışacağız

Partimizi Salon partisi değil de sokakların meydanların partisi yapmaya çalışacağız

Cumhuriyet Halk Partisi Erzin ilçe teşkilatında başkanlık yarışı sürüyor

çevreci-siyasetçi Necdet Sökmen de 17 Kasım’da yapılacak ortak aday için temayül yoklamasında katılacağını açıkladı.

 

Necdet Sökmen “Bu temayül yoklamasında çoğunluk adayları arasında en fazla oyu alan aday prensip gereği, başkan adayı olarak belirlenecek ama delegelerin önerileriyle isteyen adaylar da çıkacak. Tüm adaylara da başarılar diliyorum” dedi.

Partiyi sokakların meydanların partisi yapmaya çalışacağız

Cumhuriyet Halk Partisi Erzin İlçe Başkanlığı görevine talip olduğunu ve kendisine güvendiğini ifade eden Necdet Sökmen “Cumhuriyet Halk Partisinin adına yakışır şekilde, bu partiyi en iyi şekilde temsil edeceğime, Erzin’de ilimizde, hatta daha geniş alanda bu partiye en iyi şekilde hizmet edeceğime inanıyorum. Cumhuriyet Halk Partisi, halkın partisi adı üstünde; halkla bütünleşerek, benci zihniyetten uzak, bizci anlayışla partide yer alacağız. Tabandan gelen sese kulak vereceğiz. Salon partisi değil de sokakların meydanların partisi yapmaya çalışacağız. Halkın sorunları bizim sorunlarımız olacak, tabandan gelen sesi dinleyeceğiz ve buna gerek ilçe gerekse büyükşehir belediyesi olarak ortaklaşa çözümler arayacağız. İnşallah bu partiyi Erzin’de en iyi şekilde temsil edeceğiz” diye konuştu.

 

Erzin halkımızın, gerekse üyelerimizin desteklerini beklemekteyiz

İlçe ve Türkiye adına CHP’yi iktidara taşımanın birinci görevlerinin başında olacağının altını çizen Sökmen “CHP Mustafa Kemal Atatürk’ün emanetidir bu parti. Onun kurduğu ve cumhuriyetle yaşıt bir parti. Biz de demokrasinin gereği, hem ilçemize hem de halkımıza en iyi hizmeti verme adına kendimizi adadık. Gerek Erzin halkımızın, gerekse üyelerimizin desteklerini beklemekteyiz. CHP İlçe başkanlığı görevine seçilmem konusunda ben inanıyorum, halkım da inansın” diye konuştu.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER