Pazar, Nisan 28, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelPAYAS SPOR TARAFTARLARINA MERHABA DEDİ

PAYAS SPOR TARAFTARLARINA MERHABA DEDİ


Payas Spor Kulüp Başkanı Osman Tufan, takıma destek olan Kaymakam Hakan Kılınçkaya’ya, Başkan Bekir Altan’a, Emniyet Müdürü Mustafa Bağ’a ve iş adamlarına teşekkür etti.

Spor Toto 3. Lig 3. Grubunda mücadele eden Güney temsilcisi Payas Spor yeni sezon öncesinde Payas ilçe stadında yeni sezonu açarak taraftarlarına merhaba dedi.
Kulüp Başkanı Osman Tufan, Payas Spor’un sezon açılışı nedeniyle yaptığı konuşmada, “Bizler başarıyı yakalamak için iyi bir yönetim oluşturduk. Yönetim olarak sizlere her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Yönetimiyle, taraftarlarıyla teknik heyetiyle ve futbolcusuyla Payas Camiası bizlerden şampiyonluk bekliyor. Herkes bunun için elinden gelen gayreti göstermelidir. Desteklerinden dolayı Kaymakamımız Hakan Kılınçkaya’ya, Payas Belediye Başkanımız Bekir Altan’a, Emniyet Müdürümüz Mustafa Bağ’a ve destek olan tüm iş adamlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.
ÇİÇEK TAKTİM EDİLDİ
Payas Spor Kulüp Başkanı Osman Tufan, Karşılaşma öncesinde Erzin Belediye Spor Kulüp Başkanı Murad Ergörün’e ve Payas Emniyet Müdürü Mustafa Bağ’a çiçek taktim etti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER