Çarşamba, Mayıs 15, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelPAYAS SPOR'UN ANTALYA KAMPI DEVAM EDİYOR

PAYAS SPOR’UN ANTALYA KAMPI DEVAM EDİYOR

Spor Toto 3. Lig 3. Grubunda mücadele eden Güney temsilcisi Payas Spor’un ikinci sezon hazırlıkları Antalya Kemer Limra oteli tesislerinde Teknik Direktör Mehmet Seçkin, yardımcı antrenörler Nahit Özseçen ile Erdoğan Sarıuşak nezaretinde devam ediyor. Sabah ve öğleden sonra olmak üzere günde çift idman yaparak hazırlanan Payas Spor’da kamp kadrosunda transfer edilen ve prensipte anlaşılan futbolcular da bulunuyor.
Ligin ilk yarısını 20 puan ile 10. sırada tamamlayan Payas Spor, ikinci yarının ilk haftasında deplasmanda Bergama Belediye Spor ile karşılaşacak.

 

screenshot_2
HAZIRLIK KARŞILAŞMALARI
Payas Spor ikinci yarı hazırlıkları öncesinde diğer takımlarla da özel karşılaşmalar yapacak. Teknik Direktör Mehmet Seçkin Pazar Spor, Bayburt İl Özel İdare Spor ve Cizre Spor ile yapılacak olan özel karşılaşmalarda kamp kadrosunda bulunan tüm futbolculara forma giydirmesi bekleniyor.
PAYAS SPOR FATİH GÜMÜŞEL İLE SÖZLEŞME İMZALADI

Payas Spor Kulüp Başkanı Gökhan Akel, ikinci yarı öncesinde transfer çalışmalarına başladıklarını belirterek, “Dana önce prensipte anlaştığımız Sancaktepe Spor’lu orta saha oyuncusu 27 yaşındaki Fatih Gümüşel ile sözleşme imzalayarak renklerimize bağladık” dedi.
Yetenekli futbolcu Fatih Gümüşel, geçmiş yıllarda Beykoz 1908 Aş, Gölcük Spor, Evkur Yeni Malatya Spor, Kahramanmaraş Spor, Darıca Gençlerbirliği Spor, Çubuk Spor, Büyükçekmece Spor ile Derince Spor’da da futbol oynadı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER