Perşembe, Mart 28, 2024
No menu items!
Ana SayfaPayasPayas'ta Yeni Konutlar İnşa Edilecek

Payas’ta Yeni Konutlar İnşa Edilecek

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, 2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için düğmeye bastı.

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için start verdi. Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler kapsamında Hatay Payas’ta da yeni projeler hayata geçirecek.

TEKLİFLER EKAP ÜZERİNDEN YAPILACAK 

Hatay Payas TOKİ projesinde 542 adet konut ve 32 adet dükkan yer alacağı söylenirken, İhale tarihinin resmen duyurulduğu,Hatay Payas TOKİ projesinde konut ve ticaret merkezinin yanı sıra 1 adet 24 derslikli ilkokul ve 1 adet de 24 derslikli ortaokul yer alacağı belirtildi.

Hataylıların yüzünü güldüren Hatay Payas TOKİ projesi Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler yalnızca elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, ihalesi 22 Ağustos 2022 tarihinde saat 11:30’da yapılacak olan Hatay Payas TOKİ projesinin yer tesliminden itibaren 650 (BeşYüz) takvim gününde tamamlanması planlanıyor.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER