Cuma, Nisan 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaDünyadan HaberlerPentagon'dan Şoke Eden UFO Görüntüleri

Pentagon’dan Şoke Eden UFO Görüntüleri

ABD Savunma Bakanlığı Pentagon, ABD donanmasına ait pilotların görev sırasında karşılaştığı tanımlanamayan uçan nesnelerini (UFO) aldığı video kaydını yayımladı.  Geçmiş yıllara ilişkin videolara yönelik açıklamada bulunan Pentagon, söz konusu videoların yayımlanmasının, donanma sistemine ait hassas bilgileri içermediği ve bu sistemi tehlikeye atmayacağı kanaatine varıldığını ifade etti.

Pentagon’dan Şoke Eden UFO Görüntüleri
Pentagon, UFO olarak adlandırılan tanımlanamayan uçan nesnelere ilişin, 2004 ve 2015 yıllarına ait olan üç video yayımladı.

Pentagon, UFO Görüntülerinin Resmi Olarak Yayımlanmasına Karar Verdi

Pentagon’dan Şoke Eden UFO Görüntüleri

Söz konusu videoların yıllar önce internete düştüğünü belirten bir Pentagon sözcüsü, bunların gerçek olup olmadığı ya da daha fazla benzer görüntünün olup olmadığına ilişkin kamuoyunu aydınlatma amacıyla görüntülerin resmi olarak yayımlanmasına karar verildiğini belirtti.

2004 yılına ilişkin olan UFO videosu 2017 yılında New York Times tarafından yayımlanmıştı. Görüntüleri yayımlayan Pentagon, videoda yer alan uçan nesnelerin mahiyetine ilişkin bir bilgilerinin olmadığını ve bunların ‘tanımlanamayan’ statüde kalmaya devam ettiklerini açıkladı.

etiketler: pentagon, pentagon haber, UFO, UFO haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER