Cumartesi, Nisan 27, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayPermakültür Çalışmaları İncelendi

Permakültür Çalışmaları İncelendi

Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı  Timur Şaşmaz’ın oğulları Devlet, Lütfü ve Yiğit Zekai’nin sünnet düğünleri vesilesiyle Hatay’a gelen Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı  Ahmet Yiğit Yıldırım, Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığını ziyaret etti.

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner ,Yönetim Kurulu Üyeleri ve Asena teşkilatının kapıda karşıladıkları Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı  Ahmet Yiğit Yıldırım ,Toplantı salonunda bir araya geldiği Ülküdaşları ile sohbet etti.

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner açıklamasında: ” Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım Beyefendi İl ocak binamızda bölge ocak başkanlarımızla bir araya geldiler. Sayın Genel Başkanımıza faaliyetlerimizi arz edip, emir ve direktiflerini aldık” dedi.

PERMAKÜLTÜR TARIM ÇALIŞMALARI İNCELENDİ

Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından  dünyada ve Türkiye’de  yaşanabilecek sorunlara yönelik çözümler üretebilmek adına başlatılan ‘Permakültür Sürdürülebilir Tarım’ projesi Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığındaki çalışmalarını inceleyen Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’a Yapılan çalışmalar hakkında Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner tarafından bilgilendirmeler yapıldı.

“Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığımızı ziyaret ederek ülküdaşlarımızla sohbet ettik” diyen Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı   Ahmet Yiğit Yıldırım ;”Kıymetli ülküdaşlarımıza çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.

Önemli ziyaret programı toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER