Pazar, Nisan 28, 2024
No menu items!
Ana SayfaTanıtım YazısıPeşinatsız Araç Sahibi Olmak Artık Çok Kolay!

Peşinatsız Araç Sahibi Olmak Artık Çok Kolay!

Yatırım yapmak isteyen kişiler tercihlerini ev almaktan yana kullandığı gibi araç satın almakta gün geçtikçe sıkça tercih edilen yatırım yöntemlerinin arasında yer alıyor. Yatırım dışında günlük kullanım amaçlı, iş sebebiyle veya hizmet sektöründe kullanmak amacıyla da araç satın alınıyor. Peki, araba satın almak için bankalardan yüklü miktarda kredi çekmeden nasıl araç sahibi olabilirsiniz? Bu sorunun cevabını Katılımevim araç satın alma seçenekleriyle size sunuluyor.

Katılımevim kurulduğu günden bugüne ‘insan odaklı’ çalışma prensibini benimseyerek günden güne gelişerek yoluna devam etmiştir. Ekonomik düzeyi ne olursa olsun her kesimden insana kapısını açıp, bütçelere uygun düzenlemeler yaparak kişilerin dilediği şekilde yatırım yapmasını sağlar. BDDK Lisanslı tasarruf finansman kuruluşu olan Katılımevim araba sahibi olmak isteyen herkese peşinatsız araba alma seçeneğini sunar.  Peki, peşinatsız araç alma nasıl gerçekleşir, ne gibi şartları bulunur inceleyelim.

Peşinatsız Vadeli Araba Nasıl Alınır?

Araç sahibi olmak istemenin yaşı olmaz; gençten yaşlısına kadar her yaştan insan araba sahibi olma heyecanını içinde yaşar.  Şehirde yaşayan kişilerin toplu taşıma araçlarının kalabalığında yolculuk yapmak istememesi, şehir içinde her bölgeye ulaşım ağının olmaması kişilerin araç almak istemesi yönünde en büyük etkenler arasında yer alır.

Araç sahibi olmak isteyen kişiler eğer yeterli peşinatları bulunmuyorsa banka kredisi çekerek peşinatlarını tamamlama yoluna gider. Fakat Katılımevim sizleri banka kredisine yönlendirmeden peşinatsız yöntemle araç sahibi olmanızı sağlar. Peşinat ödemeden araç sahibi olabileceğiniz gibi taksit ödeyerek de araç sahibi olabilirsiniz.

Türkiye’nin dilediğiniz her bölgesinden aracınızı seçebilir, beğendiğiniz arabayı satın alabilirsiniz. Yapmanız gereken sadece Katılımevim ile iletişime geçip size uygun olan seçeneklere göz atmanız olacaktır. Size uygun yöntemler hakkında bilgi almak için Katılımevim ile iletişime geçebilirsiniz. Katılımevim ile size uygun olan yöntemi belirleyip uygun ödeme yöntemini seçebilirsiniz. Peşinatsız araba yöntemiyle araba sahibi olmak isteyen kişiler araba taksitlerinin bütçelerine uygun olarak belirlenmesiyle ödeme yapmaya başlayabilir. Ödemeler sırasında yaşanacak gecikmeler için Katılımevim sizden gecikme ücreti istemez. Ek ödeme, ön ödeme, dosya masrafı gibi ekstra hiçbir ücreti sizden talep etmeden her zaman sizin yanınızda yer alan bir politika izler.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER